Nyhetsarkiv

 • Helly Hansen fortsetter samarbeidet med seilerne
  Publisert: 17.01.2018 Forfatter: SPORT

  For Helly Hansen er samarbeidet med profesjonelle utøvere ekstremt viktig. I Norge har de hatt et langt samarbeid med Norges Seilforbund, som nå forlenges i tre nye år. Slik kan de sammen jobbe videre for å legge til rette for økt satsning på seilsporten.

  Les saken
 • Slutter i Sportfack
  Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Martin Willners har etter 18 som redaktør i vårt søstermagasin i Sverige, valgt andre utfordringer.

  Les saken
 • Ny giv med Tufte på Norspomessen
  Publisert: 15.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Når Norspomessen starter på søndag er Tufte med for første gang som eget selvstendig merke. Tufte Wear tok over distribusjonen av merkevaren fra 1. januar i år.

  Les saken
 • Select og Salming inngår samarbeid
  Publisert: 15.01.2018 Forfatter: SPORT

  Salming og Select har begge en internasjonal avtale med det Europeiske Håndballforbundet og EHF Champions League og i den forbindelse har de to også styrket vårt samarbeid i Norge. Det innebærer at alle Select-klubber vil få tilgang til Salming-sko og -dommerutstyr til meget gode priser og at klubber som har avtaler med Salming vil få tilgang til Select-baller, -drakter og skadeforebyggende produkter.

  Les saken
 • Norrøna klatrer på svensk leverandørtest
  Publisert: 15.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Norske leverandører har sjelden gjort det godt på Sportfacks årlige leverandørtest. Men i år havner Norrøna på en god sjette-plass, opp fra 95.-plass året før. Sportfack melder om store endringer på listen denne gang, på grunn av at flere frittstående butikker har svart og deres svar har fått større betydning.

  Les saken
 • Mange svensker trener minst to ganger i uka
  Publisert: 15.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Det er Sportfack som skriver at svenskene er et aktivt folk. Ifølge en undersøkelse gjennomført av den svenske sportskjeden Stadium og Sifo, trener minst 45 prosent av svenskene mer enn to ganger i uka.

  Les saken
 • Ulf Bjerknes til XXL
  Publisert: 10.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  1. februar begynner Ulf Bjerknes som operasjonell sjef for XXL. Han skal rapportere direkte til Fredrik Steenbuch. - Etter mer enn 20 år i bransjen på leverandørsiden, har jeg erfart at XXL har det beste konseptet totalt sett og ikke minst overfor leverandørene, sier Bjerknes i en kommentar.

  Les saken
 • Alt klart for nok en suksessrik Norspomesse
  Publisert: 10.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  21. til 22. januar er det igjen klart for Norspomessen. Antall utstillere og areal er omtrent som i fjor. Det er verd å merke seg at august-messen flyttes til juni senere i år, og det blir eget informasjonsmøte om dette på Norspomessen nå i januar.

  Les saken
 • Brenner Stormberg-klær
  Publisert: 03.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Det koster å ta standpunkt og stå fram med disse. Stormberg har fått merket dette, senest da de inngikk et samarbeid med Verdens Naturfond (WWF) om å bevare hubroen i norsk natur. Enkelte av reaksjonene har vært svært graverende. Å brenne Stormberg-produkter var en måte å vise sin avsky mot Stormbergs samfunnsengasjement på.

  Les saken
 • Investert mye digitalt og i egne forhandlere
  Publisert: 03.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Nike har investert så mye i digital utvikling og egen forhandler-business at driftsmarginen er blitt lavere de seneste tre månedene.

  Les saken
 • Olav Thon møtte Foot Locker-sjefen
  Publisert: 03.01.2018 Forfatter: SPORT

  1. desember i fjor åpnet Foot Lockers første butikk i Norge. Ei uke senere møtte Foot Lockers toppsjef, Richard Johnson, utleier Olav Thon for å se butikken på Arkaden på Karl Johans gate. Det endte med nye joggesko for 94 år gamle Thon.

  Les saken
 • Enda et nytt medlem
  Publisert: 22.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  Norsk Sportsbransjeforening har fått et nytt medlem – Icon Distribution. - Vi ser det som en nødvendighet å være en del av sportsnettverket framover, derfor gikk vi med i foreningen.

  Les saken
 • Puma forlenger med HamKam
  Publisert: 22.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  Puma ikke bare forlenger samarbeidet med HamKam, men også utvider kontrakten til å gjelde alle lag i klubben. Nå skal også breddelagene bruke den tyske katten på draktene.

  Les saken
 • "Rossignol" kjøper opp Dale
  Publisert: 20.12.2017 Forfatter: SPORT

  Det norske selskapet Altor, som i dag er majoritetseier i Rossignol Group, kjøper opp Dale of Norway. Oppkjøpet skjer fordi de to merkevarene ønsker å utnytte synergier og styrke sine posisjoner i det internasjonale klesmarkedet, som det heter i en pressemelding.

  Les saken
 • Ønsker fortsatt ikke søndagsåpne sportsbutikker
  Publisert: 19.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  Sportsbransjens kjeder ønsker fortsatt ikke søndagsåpne butikker, ei heller en oppmyking av lovene.

  Les saken
 • Satser på miljøvennlig glid
  Publisert: 19.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  Svært miljøvennlig og uten fluor og enkel å bruke. Slik beskriver personene bak Scanglide sine nye gliderprodukter for langrenn og alpint. Bak de nye produktene står et selskap som har jobbet med overflatebehandling mot industrien.

  Les saken
 • Reagerer på svak EU-kommisjon
  Publisert: 19.12.2017 Forfatter: Morten

  adidas er blant de store merkevarene navner som er kritisk til at EU-kommisjonen lot en sjanse gå fra seg til å stanse flommen av falske produkter fra Kina.

  Les saken
 • XXL vokser ikke mest lenger
  Publisert: 12.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  XXL er ikke lenger verdens raskest voksende sportskjede, men vokser likevel mye sammenliknet med de fleste av verdens største sportskjeder.

  Les saken
 • Vokser fortsatt solid internasjonalt
  Publisert: 12.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  Det internasjonale sportsmarkedet økte med 6 prosent i 2016. Det viser tall fra analysebyrået NPD. Dermed nådde omsetningen på verdensbasis 420 milliarder dollar. Fjoråret var det sjuende året på rad der internasjonal sportsbransje opplevde vekst.

  Les saken
 • Fjellsport beste sportsbutikk på nett
  Publisert: 12.12.2017 Forfatter: SPORT

  Fjellsport.no har for fjerde året på rad blitt kåret til Norges beste sportsbutikk på nett.

  Les saken
 • Kjus fikk pris for bærekraft
  Publisert: 12.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  Kjus – det sveitsiske sportsmerket som drives og eies av Lasse Kjus blant andre – er blitt hedret for sitt bærekraft-arbeid.

  Les saken
 • Advarer mot falske sportsbutikker på nett
  Publisert: 07.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  Handler du sportsutstyr på nett på websidene gmax.com og gsport.com, da blir du lurt.

  Les saken
 • Grensehandelen koster nær 12000 arbeidsplasser
  Publisert: 07.12.2017 Forfatter: SPORT

  Tall fra SSB viser at grensehandelen har hatt en tolvmånedersvekst på hele 23,4 % sammenlignet med forrige periode. En fersk analyse utarbeidet av Menon Economics viser at dette koster nær 12.000 arbeidsplasser, og 7,8 milliarder i tapt verdiskapning.

  Les saken
 • Høyre vil gi støtte til trening i Oslo
  Publisert: 07.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  Oslo Høyre ønsker at flere barn fra lavinntektsgrupper skal få anledning til å være med i organisert idrett, og foreslår en støtteordning der barn og unge kan få støtte til treningsavgifter og utstyr.

  Les saken
 • Patagonia hardt ut mot Trump
  Publisert: 05.12.2017 Forfatter: Morten Dahl

  Flere av de store amerikanske sportsutstyrsselskapene har tatt til motmæle mot mye av det president Donald Trump har stått for. Nå er det Patagonia som har fått nok, og lot sin webside gå i svart forleden.

  Les saken

Kalender

Annonse