Nyhetsarkiv

  • 5,1 millioner amerikanere går på langrenn
    Publisert: 20.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Det er stadig flere amerikanere som går på langrenn. 5,1 millioner amerikanere går på langrenn, viser en rapport fra Snowsports Industries America (SIA).

    Les saken
  • Solide tall fra XXL
    Publisert: 14.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

    XXL fortsetter å levere gode tall. I Norge ble den organiske veksten fjerde kvartal på 5,2 prosent. Totalt for hele XXL-gruppen ble det omsetningsvekst på 12 prosent i 2017. Omsetningen endte dermed på 8,7 milliarder kroner.

    Les saken
  • Bergans styrker seg
    Publisert: 14.02.2018 Forfatter: SPORT

    I fjor la Bergans en progressiv nasjonal og internasjonal vekstagenda for dagen. Nå har selskapet startet 2018 med ny Brand Director og forsterkninger i salgsleder-teamet.

    Les saken
  • Braa Sport åpnet på Ullevaal Stadion
    Publisert: 13.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

    I dag, tirsdag 13. desember, åpnet Braa Sport sin butikk på Ullevaal Stadion. Det skjer et par måneder etter at de åpnet sitt hovedkontor der kunder kan bestille timer i showrommet på Frysja.

    Les saken
  • Rebranding ga Skogstad-resultater
    Publisert: 13.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

    - Rebrandingen av Skogstad har tatt tid og ressurser, men vi ser nå at prosessen vi har vært gjennom har båret frukter, sier salgs- og markedssjef Mike Emery i Skogstad Sport.

    Les saken
  • OutDoor-messen flyttes til München
    Publisert: 09.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Et stort flertall av medlemmene i European Outdoor Group (EOG) har bestemt at fra 2019 vil OutDoor-messen bli arrangert i München, og ikke i Friedrichshafen som tidligere.

    Les saken
  • Mizuno «vant» håndball-EM
    Publisert: 09.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Som seg hør og bør etter store mesterskap, har man også etter håndball-EM talt opp hvor mange utøvere som brukte ulike skomerker, og hvor godt utøverne gjorde det.

    Les saken
  • Vario kjøper selskapet Ullfrotté
    Publisert: 09.02.2018 Forfatter: SPORT

    Vario Sport AS har nettopp fullført kjøpet av alle aksjene i Ullfrotté original AS. Dette er resultatet av en lang og grundig prosess.

    Les saken
  • - Svært dårlig test av felleski på TV 2
    Publisert: 02.02.2018 Forfatter: SPORT

    - Forbrukertesten av felleski i «TV2 hjelper deg» denne uka, var mildt sagt skrekkelig dårlig. Det sier adm. dir. i Norsk Sportsbransjeforening, Trond Evald Hansen.

    Les saken
  • «Glade nordmenn» på Norspomessen
    Publisert: 02.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

    De to unge studentene startet med å gå fra dør til dør med tilbud om å preppe ski. Så startet de sitt eget selskap, og tilbyr nå en superenkel løsning for de som ønsker en enkel måte å preparere ski på.

    Les saken
  • Høy aktivitet på de norske Ispo-standene
    Publisert: 01.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Norske og skandinaviske utstillere gjør seg fortsatt gjeldende på Ispomessen. Messen samlet denne gang 84.000 besøkende fra 120 land, noe som er et litt lavere antall enn i 2017.

    Les saken
  • The North Face vant Årets Sponsorkampanje
    Publisert: 01.02.2018 Forfatter: SPORT

    The North Face og kommunikasjonsbyrået BERRE vant i går kveld Sponsor- og eventprisen for Årets Sponsorkampanje for Toppturfestivalen Svalbard 2017.

    Les saken
  • Active Brands vinner Ispo awards
    Publisert: 26.01.2018 Forfatter: SPORT

    Active Brands satser stort på Ispo denne gang, og selskapet har svært store ambisjoner for vekst for de sterkeste merkevarene både i Europa og Nord-Amerika.

    Les saken
  • Getvital blir større
    Publisert: 26.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Esben Blombergs Getvital har gått i tospann med triatlon-spesialisten Adrena. - Vi står sterkere sammen enn hver for oss, fant vi ut av, sier Blomberg og Henning Iversen, som nå går inn på eiersiden i Getvital.

    Les saken
  • Brooks satser på Skandinavia
    Publisert: 26.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Løpeskoprodusenten Brooks har signert en flerårig kontrakt med et svensk selskap som skal få ansvaret for merkevaren i hele Skandinavia.

    Les saken
  • God aksjevekst for sportsbransjen på børsene
    Publisert: 26.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Etter et relativt flatt aksjekursmarked for internasjonal sportsbransje i 2016, økte bransjens aksjer på verdens børser med 19,3 prosent i fjor.

    Les saken
  • Skal gjøre aking mer populært
    Publisert: 25.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    I Alpene er rodel og aking i stort og det arrangeres konkurranser. I Norge er aking først og fremst en aktivitet/lek. Nå vil Snowcon revolusjonere det norske akemarkedet med to nye «akebrett»-merker.

    Les saken
  • Stormberg inne på Topp 10 på innovasjonsindeks
    Publisert: 25.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Stormberg er eneste aktør fra sportsbransjen som er inne på Topp 10 i Norsk Innovasjonsindeks som utføres av Norges Handelshøgskole (NHH). IKEA troner igjen øverst på listen.

    Les saken
  • Nytt om navn
    Publisert: 25.01.2018 Forfatter: SPORT

    I bransjen skifter stadig folk jobb, og nye kommer til. Her er noen nye Nytt om navn-notiser.

    Les saken
  • «Tidvis som å gå på Ispo»
    Publisert: 23.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Det var tidvis nesten som å gå på Ispo under andre dag av Norspomessen. Det summet av stemmer, og det var mye trafikk i gangene – og ikke minst hektisk aktivitet på standene.

    Les saken
  • Infomøte om junimessen samlet mange
    Publisert: 23.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Det var godt oppmøte da administrasjonen i Norspo AS inviterte medlemsleverandørene til informasjonsmøte om junimessen på X Meeting Point mandag. Ingen hadde noen kritiske bemerkninger til at sommermessen flyttes fra august til juni.

    Les saken
  • XXL bruker avisinnstikk mest som markedsmedium
    Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    XXL er den aktøren som sender ut mest direktereklame til norske forbrukeres postkasser. Det viser en oppstilling som Dagens Næringsliv (DN) presenterer. XXL-sjef Fredrik Steenbuch sier at det blir mindre av denne typen reklame allerede inneværende år.

    Les saken
  • Farmen-event på Lillehammer
    Publisert: 17.01.2018 Forfatter: SPORT

    Swix-eide Ulvang er som kjent sponsor og klesleverandør til Farmen-konseptet på TV2. Sist lørdag ble det derfor arrangert et eget Farmen-event ved Swix-bygget på Lillehammer.

    Les saken
  • Internasjonal sportsbransje mot mikroplast-utslipp
    Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    European Outdoor Group (EOG) og Organisasjonen for europeisk sportsbransje (FESI) er to av flere organisasjoner som nå går sammen i arbeidet mot mikroplast-avfall.

    Les saken
  • Magneten Sport er blitt med i Sport Norge
    Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

    Magneten Sport på Ålgård er blitt solgt til Sport Norge. Odd Arne Larsen i Sport Norge sier at det er første gang den nye kjeden har kjøpt en butikk usett.

    Les saken

Kalender

Annonse