On Snow Skitest 8 - 9. mars 2020

Skitest LANGRENN og ALPINT 

 

Test neste års skiutstyr!

To viktige dager for butikkselgere og innkjøpere. På ON SNOW Skitest tester du neste års modeller av langrennsski, alpinski, telemark- og randoneeski, staver, støvler, bindinger, hjelmer, briller, etc... Du møter de mest kjente merkevarene og de mest toneangivende leverandørene. Under ON SNOW Skitest i 2019 ble det satt både utstiller- og besøksrekord, med 30 utstillere og ca 300 besøkende fra sportsbutikker over hele landet. ON SNOW Skitest er det testarrangementet som tilbyr bredest utvalg for testing av skiutstyr i Norge.

Dette tradisjonsrike skitestarrangementet blir avholdt på Geilo, i Vestlia Skisenter og i Vestlia Hotell, 8 - 9. mars 2020. Vi inviterer alle som jobber i sportsbutikker til å teste neste års ski og skiutstyr – både innenfor alpint og langrenn. De mest kjente leverandørene av ski og skiutstyr deltar. Husk at butikkselgere som har førstehånds testerfaring kan gi bedre råd og lettere anbefale riktige skimodeller til sine kunder!

LANGRENN

Du møter leverandørene av langrennsski, skisko, staver, skismøring og annet skiutstyr. Vi skaper en testarena for visning og test av langrennsutstyr i preparerte løyper. 
Som innkjøper og butikkansatt skaffer du deg førstehånds produktkunnskap om skiutstyr for neste skisesong. Dette gir deg grunnlag for å gjøre riktige innkjøp og for å veilede kunder til kjøp av riktig utstyr.
Det prepareres løype for både klassisk og skøyting. Det blir også satt opp et stort telt for de som skal teste langrennsutstyr. Av praktiske årsaker plasseres dette i forlengelsen av alpinarenaen. Teltet brukes av både butikkansatte for skifting av sko og ski - og av utstyrsleverandører. VIKTIG! Husk at alle må registrere seg som deltagere, i teltet til NORSPO AS.  
Du kan selvfølgelig benytte egne skisko og staver når du tester ski. Men, enkelte av leverandørene har med skisko/ -støvler og staver for testing. 

ALPINT

Bli med og test neste års alpinski, alpinutstyr, telemarkutstyr, randoneeutstyr, støvler, staver, briller, hjelmer, etc.... 
Som innkjøper og butikkansatt skaffer du deg førstehånds produktkunnskap om skiutstyr for neste skisesong. Dette gir deg grunnlag for å gjøre riktige innkjøp og for å veilede kunder til kjøp av riktig utstyr.

Egne staver og støvler

Selv om noen av leverandørene har med støvler og staver for testing kan det likevel være en fordel om du tar med egne staver og skisko for testing av ski. 

Akkreditering for butikkansatte ved ankomst

Ved ankomst til Vestlia registrerer du deg i Norspos telt. Der får du akkrediteringskort. Dette gir deg rabatt på dagskort i skisenteret og anledning til å teste ski og utstyr.

Faglig påfyll og oppdatering for bransjen. Bruk testskjema!

On Snow Skitest er etterutdanning for bransjefolk, både med og uten skierfaring! For din egen del kan det være nyttig å notere noen stikkord om egenskapene om skiene du tester. Du kan evt bruke testskjema fra Norspo AS. God systematikk i testingen gir deg bedre grunnlag for å kunne gjøre riktige innkjøp.   

NM i alpint for butikkansatte

Litt moro skal vi også ha! Søndag 8. mars, kl. 13.00, gjennomføres NM i alpint for butikkansatte. Vi legger vekt på en svært uformell tone og høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet øker både spenning og innsats!

Innemesse - Showrom - Mingling - Bransjemiddag

Søndag, 8. mars, kl. 16.00 - 19.00 får alle sportsbutikker tilgang til en innendørs hardvaremesse. Butikkjeden Stadion åpner for at alle ansatte fra alle sportsbutikker, uansett kjedetilknytning, kan møte leverandørene som stiller ut i Stadions breddesortiment. Hardvaremessen skjer i den nye Konferanseavdelingen på Vestlia Hotell.

Søndag, 8. mars, kl. 16.00. Showrom: Enkelte av leverandørene presenterer også ski og skiutstyr i egne showrom inne i Vestlia Resort. Bruk anledningen til å få en god faglig samtale med skileverandørene. Vi anbefaler at du avtaler tidspunkt!

Søndag, 8. mars, kl. 19.00. Mingling i baren: Vi serverer snacks og øl i en hyggelig atmosfære!

Søndag, 8. mars, kl. 20.00. Bransjemiddag: Felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk PÅMELDING TIDLIG på dagen! 

BESTILLING AV ROM for overnatting på Vestlia Resort

Her er link for bestiling av rom på hotellet:  vestlia.pameldingssystem.no/on-snow-2020    Vestlia Resort står ansvarlig for håndtering av rombestillingene for overnatting. Vi oppfordrer til å benytte muligheten til å gjøre On Snow Skitest til både et faglig og sosialt arrangement for alle sportsbutikkansatte! 

Her er utstyrsleverandørene som deltar på ON SNOW SKITEST i 2020:

Utstillerne legges ut her etter hvert som påmeldingene kommer inn. Siste påmeldingsdag er satt til 24. februar. 

 

 ALPINT: 
 LANGRENN: 
 Rob.Arnesen AS

 Finor AS

The Faction Collective SA  Amer Sport AS
Handelsgutane AS (Majestyskis)  Madshus

Ramo as

 Rottefella AS
SGN Skis as
 
7 Blåner  
Active Brands AS, Åsnes  
Tendenzer AS  
Nordlys Sport A/S  
Finor AS  
Rossignol Group Norway  
Maui Jim Nordic AB  
Stereo Skis AS  
Roxee Sport  
Madshus AS  
SportAgile AS  
We Ski AS  
Brav Norway AS  
Amer Sport AS  
SnowBiz AS  
JBS Sport AS  

 

 

 

 

 

Kalender

Annonse