On Snow Skitest 8 - 9. mars 2020

Vestlia Skisenter 8 - 9. mars 2020

Skitesten hvor innkjøpere og butikkansatte møter skileverandørene

 

ON SNOW Skitest er et testarrangement hvor leverandører av både alpin- og langrennsutstyr tilbyr ansatte i sportsbutikker å teste årets og neste års skiutstyr. NYTT i 2019 var at vi tilbød testing av langrennsutstyr også! Det ble en suksess som videreføres i år også!
I en årrekke har ON SNOW Skitest samlet mellom 20 og 30 forskjellige skiutstyrsleverandører og mellom 150 og 200 besøkende fra sportsbutikkene. i 2019 ble det satt ny rekord med 30 utstillere og ca 300 besøkende. ON SNOW Skitest er testarrangementet med det bredeste utvalget av skiutstyr i Norge - og som samtidig samler flest ansatte fra sportsbutikkene til testing av ski og skiutstyr. 

STADION-KJEDEN

Butikkjeden STADION gjennomfører sin Vinter Hardvaremesse samtidig med ON SNOW på hotellet, Vestlia Resort, Geilo. Dette er med på å legge grunnlaget for enda flere besøkende fra sportsbutikkene, for testing av ski og skiutstyr. 
 

COOP-KJEDEN

Coop-kjeden har i mange år hatt sin Vinter Hardvaremesse på Geilo sammen med On Snow Skitest. 

LANGRENN

Vi inviterer alle leverandører av langrennsski, skisko, staver, skismøring og annet skiutstyr til å stille ut på On Snow Skitest, på en utendørs arena i Vestlia. Vi skaper en egen arena for visning og testing av langrennsutstyr og inviterer leverandører til å melde seg på for å gjøre dette til det ideelle testarrangementet av langrennsutstyr. Bli med og gi ansatte i sportsbutikkene kunnskap og erfaring om dine produkter. Dette er viktig kunnskap som de trenger når de skal hjelpe forbrukerne med valg og kjøp av riktig utstyr.
Det legges til rette for fine, preparerte løyper for både klassisk og skøyting ved arenaen nederst i alpinbakken. Det rigges opp telt hvor leverandører av langrennsutstyr har mulighet til å presentere sine kolleksjoner av ski, staver, bindinger, sko, etc.... Teltet rigges også slik at testerne kan skifte sko og tilpasse utstyret til den enkelte. 
Priser for utstillere av langrennsutstyr:

For leverandører av langrennsski og -utstyr koster det kr 8400 for å delta med utstyr for testing. Siste påmeldingsfrist er 20. februar 2020. For PÅMELDING til test av langrennsutstyr: Kontakt: Ole Petter Bratlie, ole.petter.bratlie@sportsbransjen.no  /  Tlf: 480 39 322. 

ALPINT

Møt kundene dine på Geilo! Vi inviterer alle leverandører av alpinski, alpinutstyr, telemarkutstyr, randoneeutstyr, etc... til å stille ut sine ski på areaen nederst i alpinanlegget i Vestlia på Geilo. Her skal ansatte fra sportsbutikker teste ski og skiutstyr som har naturlig tilknytning til alpin skisport, som f.eks støvler, hjelmer, briller, staver, etc... Dette er en utmerket anledning til å vise nye kolleksjoner og formidle riktig informasjon om utstyret til innkjøpere av varekolleksjoner til sportsbutikker, til skiutleie, etc...

Priser for utstillere av alpinutstyr: 
ORDINÆR. Ved påmelding før 14. februar:
Påmeldingsavgift: kr 5500

Kvadratmeterpris: kr 500
Strøm: kr 300
Husk at du kan også leie telt, stoler, bord, benker til alpin-standen din for en gunstig pris!

UTVIDET. Ved påmelding før 24. februar:
Påmeldingsavgift: kr 6500
Kvadratmeterpris: kr 600

BESTILLING AV ROM for overnatting på Vestlia Resort

Her er link for bestilling av rom på hotellet, Vestlia Resort: vestlia.pameldingssystem.no/on-snow-2020 
Det er Vestlia Resort som håndterer rombestillingene for overnatting. Hotellet har gjennomgått en betydelig utbygging i løpet av de siste årene. Dette skaper en fin ramme rundt testarenaen, bransjekvelden og innendørs visning av diverse skiutstyr. Vi oppfordrer til å benytte muligheten til å gjøre On Snow Skitest til både et faglig og sosialt arrangement for alle. 

Møterom / suiter for visning, kundemøter og overnatting

Søndag, 8. mars, kl. 16.00 er det god tid for kundemøter. Da kan alle leverandører som stiller ut på Stadions hardvaremesse møte alle butikkansatte, uansett kjedetilhørighet eller fra frittstående butikker.  
Showrom: Du kan også booke en minisuite i Vestlia Resort. Disse "showrommene" kan kombineres med overnatting. Bruk anledningen til å få en god og faglig samtale med butikkansatte. Kontakt Ole Petter Bratlie for reservasjon av suite / møterom på Vestlia Resort. Det blir reservert 4 suiter, men selve bookingen gjøres direkte med hotellet. Avtal møter med butikkansatte for visning og faglige diskusjoner!

NM i alpint for butikkansatte

Tradisjonen tro planlegger vi også denne gangen å arrangere NM i alpint for butikkansatte, søndag 8. mars ca kl. 13.00. Dette er et renn som gjennomføres i en svært uformell tone, men til gjengjeld har det en høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet vekkes konkurranseinstiktet! Vi oppfordrer alle utstillere til å bistå butikkansatte med ski og utstyr for å delta i rennet! 

Vi møtes i baren på Vestlia Resort

Søndag, 8. mars, kl. 19.00. Mingling i baren: Vi serverer snacks og øl mens bransjens ansatte møtes til en hyggelig prat etter en fin dag med testing av langrenns- og alpinutstyr.   
Søndag, 8. mars, kl. 20.00. Bransjemiddag: Felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk PÅMELDING i Norspos telt tidligere på dagen. 

Bransjemiddag søndag 8. mars

kl. 20.00 møtes vi til felles bransjemiddag på Vestlia Resort. Husk påmelding i Norspos telt TIDLIG på dagen ute på arenaen.  

Påmelding for UTSTILLERE (ALPINT):


Påmelding skjer på www.sportsbransjen.no fra 30. januar 2020.
Første påmeldingsfrist FREDAG 14. FEBRUAR. Etter dette øker prisen for å delta med 20 %.  Vi kan ikke ta imot påmeldinger etter MANDAG 24. FEBRUAR.


Påmelding ALPINT åpner her TORSDAG 30. JANUAR 2020: 


Dine personopplysninger vil kunne bli brukt av oss til å sende deg nyhetsbrev vedrørende våre messer og teamer relatert til det. Vi kommer ikke til å bruke din e-post til andre markedsføringsformål. Du kan når som helst oppdatere din informasjon, eller melde deg av ved å bruke lenkene i nyhetsbrevet. Klikk her for å lese mer om personvern.
Påmeldingen er stengt.

Kalender

Annonse