Alt klart for nok en suksessrik Norspomesse

Publisert: 10.01.2018 Forfatter: Morten Dahl
Alt klart for nok en suksessrik Norspomesse
STOR INTERESSE: Det er fortsatt stor interesse for Norspomessen, som denne gang finner sted 21. til 22. januar. FOTO: MORTEN DAHL

21. til 22. januar er det igjen klart for Norspomessen. Antall utstillere og areal er omtrent som i fjor. Det er verd å merke seg at august-messen flyttes til juni senere i år, og det blir eget informasjonsmøte om dette på Norspomessen nå i januar.

- Vi er svært opptatt av å legge til rette for gode og effektive opplevelser under Norspomessen. Alle som bruker messen bør være godt forberedt. Norspomessen er til for bransjens aktører og er Norges viktigste markedsplass i sportsbransjen. Det er derfor gledelig at så mange som 80 utstillere med til sammen 86 stands har meldt seg på denne gang, sier Ole Petter Bratlie, som er ansvarlig for Norspomessen. Han legger til:
- Under vintermessen i fjor var det 1135 besøkende. Vi har en forhåpning om å nå minst det samme antallet i år, sier Bratlie.

MX Sport overlapper med to dager
Nytt denne gang er at MX Sport overlapper Norspomessen med to dager. Det betyr at kjedemessen deres starter lørdag i stedet for fredag, og varer ut mandag – og ikke til og med søndag som tidligere.
- Det er svært positivt  og en vinn-vinn-situasjon for både MX Sports butikker og leverandørene, sier Bratlie.
INFO-MØTE: -Det blir info-møte om juni-messen på Norpsomessen nå i januar, sier Ole Petter Bratlie. FOTO: MORTEN DAHL
Info-møte om juni-messen
I forbindelse med at Norspomessen i august i år flyttes til juni arrangeres det et informasjonsmøte i X Meeting Points konferanseavdeling mandag 22. januar klokka 13.00. Her vil det også bli servert lunsj, for de som deltar. Bratlie sier at det er viktig at så mange som mulig deltar på dette møtet for å få best mulig oppdatert informasjon om bakgrunnen for å flytte augustmessen til juni og hvilke fordeler det gir for bransjen.
-Sportsbransjen er i stadig utvikling. Alle internasjonale miljøer har rettet seg inn på en tidligere start enn før. Nordens største sportsmesse følger den internasjonale trenden om tidligere messegjennomføring, derfor flytter vi messen til 24. og 25. juni, sier Bratlie.

- Svært god messe
- Norspomessen er en svært god messe for vår del. Det sier daglig leder i Cirdan AS, Arne Aa. Pedersen. Cirdan er en leverandør som har vært med og brukt Norspomessen aktivt i mange år. Pedersen sier at alternativet for dem ville vært og reise rundt i vårt langstrakte land med varene, og det er ikke aktuelt.
- For at Norspomessen skal bli god, må leverandørene gjøre avtaler på forhånd. Det gjør vi.
Han sier at Cirdan og liknende leverandører de seneste årene har fått en større anerkjennelse om at de er mersalgsleverandører, som bidrar til lønnsomhet ut over sortimentet som butikkene måtte ha innen for eksempel klær og sykler.
- Mitt inntrykk er at det er blitt mye enklere å få til avtaler de siste årene, sier Pedersen.

Kalender

Annonse