Helly Hansen fortsetter samarbeidet med seilerne

Publisert: 17.01.2018 Forfatter: SPORT
Helly Hansen fortsetter samarbeidet med seilerne
FORTSETTER: Helly Hansen fortsetter samarbeidet med Norges Seilerforbund. FOTO: NORGES SEILERFORBUND

For Helly Hansen er samarbeidet med profesjonelle utøvere ekstremt viktig. I Norge har de hatt et langt samarbeid med Norges Seilforbund, som nå forlenges i tre nye år. Slik kan de sammen jobbe videre for å legge til rette for økt satsning på seilsporten.

Norges Seilforbund og Helly Hansen har hatt et offisielt samarbeid siden 2001, og nå forlenges avtalen i ytterligere tre år, helt ut 2020. Det vil si at utøverne i som representerer Norge i seiling under sommer-OL i Tokyo kles opp i utstyr fra Helly Hansen. Den eksklusive avtalen innebærer av Helly Hansen kan benytte seg av designasjonen «Offisiell partner av Norges Seilforbund». Alle utøvere som konkurrerer i regi av NSF vil benytte produkter fra Helly Hansen.

Gleder oss
− Helly Hansen er i dag en viktig samarbeidspartner for flere profesjonelle utøvere innen ski og seiling og har høstet flere priser for design og innovasjon innen sportstekstiler. Vi gleder oss til å jobbe videre med Norges Seilforbund og landslaget for å utvikle optimalt utstyr til seilingen frem mot OL i Tokyo i 2020, sier Lars Bolin, nordisk markedssjef i Helly Hansen. Han sier videre at det å jobbe sammen med de beste seilerne i Norge er svært viktig for Helly Hansen, fordi det gir de aller beste forutsetningene for å kunne drive produktutviklingen videre. Den tradisjonsrike merkevaren er i dag en av de mest kjente merkevarene fra Norge og verdens ledende leverandør av seilbekledning.
- Å jobbe sammen med Norges Seilforbund i satsingen på seilsporten og videre styrke gleden over å ferdes på sjøen for folk flest, samtidig som de legger til rette for et sterkt landslag som utvikler profesjonelle seilere i verdensklasse er Helly Hansen veldig stolte over. 

Kan yte mer på vannet
− Det er veldig inspirerende at vi Norges Seilforbund skal fortsette å arbeide med en av Norges sterkeste og mest tradisjonsrike merkevarer. Helly Hansen bidrar positivt til både seilsporten og turseilingen ved å utvikle klær som gjør oss i stand til å yte og oppleve mer på vannet, sier Per Christian Bordal, konstituert Generalsekretær i Norges Seilforbund.

 

Kalender

Annonse