Fjellsport beste sportsbutikk på nett

Publisert: 12.12.2017 Forfatter: SPORT
Fjellsport beste sportsbutikk på nett
BESTE NETTBUTIKK: Fjellsport.no er blitt kåret til den beste sportsbutikken på nett.

Fjellsport.no har for fjerde året på rad blitt kåret til Norges beste sportsbutikk på nett.

For butikken er det selvsagt ekstra hyggelig er at kåringen skjer av brukerne selv.
- iSeieren hadde ikke vært mulig uten fantastiske partnere som dere, tusen hjertelig takk for hjelpen! Vi håper dere også setter pris på at produktene deres er i gode hender, skriver butikken i en melding.
Det er nettjenesten Prisjakt.no, som har spurt eller fått tillbakemelding fra 35.000 brukere om hvilke netthandelsbutikker de synes er best.

Nestbeste totalt sett
Ikke nok med at Fjellsport ble kåret til den sportsbutikken på nett, men butikken ble også kåret til den nestbeste nettbutikken av absolutt alle nettbutikker i Norge.
- Vi lover at vi skal stå på videre for å gi friluftsinteresserte nordmenn de beste varene, den råeste servicen, raskeste leveringen og den smidigste handleopplevelsen også i fremtiden.
En forutsetning for å lykkes med det er gode leverandører av kvalitetsprodukter som kontinuerlig jobber for å bli bedre. Vi har på kun syv år blitt Norges største (og nå beviselig beste) friluftsbutikk, og kåringer som dette gir oss solid motivasjon til å fortsette arbeidet med å forbedre handleopplevelsen ytterligere, skriver butikken videre.


Kalender

Annonse