Slutter i Sportfack

Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl
Slutter i Sportfack
SLUTTER: Martin Willners slutter i Sportfack etter 18 år. Her er sammen med Ingemar Steemark i forbindelse med en reportasje i fjor.

Martin Willners har etter 18 som redaktør i vårt søstermagasin i Sverige, valgt andre utfordringer.

Willners skal begynne som nordisk markedssjef for Cobra og Puma Golf. Willners har lenge vært interessert i golf, men er også en svært så god skateboarder. Willners har vært redaktør i Sportfack i 18 år.

Store endringer
- Jeg har hatt en fantastisk morsom jobb i 18 år, men arbeidet er blitt veldig endret de siste fem årene. Vi har gått fra fem personer til at jeg alene sammen med mine frilansere skal produsere bladet. Jeg savner også et miljø hvor ideer kan skapes og se saker vokse ved at flere personer er delaktige. Jeg elsker magasiner og sportsbransjen, men jeg liker også å være med på et lag der vi gjør ting sammen. Savnet av et det siste er nok hovedanledningen til at jeg slutter i Sportfack, sier Willners i et intervju med sin nye arbeidsgiver på Facebook. Han sier at han ikke vet hvem som kommer til å ta over Sportfack når han nå slutter i april.

- Vil fortsette å eksistere
- Bladet har en veldig sterk stilling i bransjen, og det går bra økonomisk. Jeg har satt mitt preg på det i 18 år. Men det er nok bra for et magasin av denne typen at det kommer inn folk som kanSE  litt annerledes på ting og tang. Jeg er helt overbevist om at Sportfack kommer til å bli værende. Det går bra økonomisk, sier han.
Norden blir i alt større grad som ett marked – også i sportsbransjen - og det er mange i Norge som også har hatt et forhold til Sportfack og Martin Willners. Det gjelder også SPORT.

Kalender

Annonse