Select og Salming inngår samarbeid

Publisert: 15.01.2018 Forfatter: SPORT
Select og Salming inngår samarbeid
NYTT SAMARBEID: Salmings Atle Wallin (t.v.) og Steinar Felde i Select er fornøyd med det nye samarbeidet.

Salming og Select har begge en internasjonal avtale med det Europeiske Håndballforbundet og EHF Champions League og i den forbindelse har de to også styrket vårt samarbeid i Norge. Det innebærer at alle Select-klubber vil få tilgang til Salming-sko og -dommerutstyr til meget gode priser og at klubber som har avtaler med Salming vil få tilgang til Select-baller, -drakter og skadeforebyggende produkter.

- Alle klubbene som i dag har en avtale med Select vil nå også få tilgang til Salming sine produkter. Vi har en bra kolleksjon til våre klubber i dag, men med dette samarbeidet får de også tilgang til Salming-sko både på inndoor og running samt dommertøy. Dette er noe vi ikke har kunnet tilby tidligere, og som vil forsterke våre avtaler mot klubbene vi samarbeider med. Salming ble en naturlig valgt partner for oss da vi gjennom EHF-avtalen har et internasjonalt samarbeide med dem, og med sine nordiske grener og kvalitetsprodukter styrker det vår posisjon i klubbmarkedet, sier Steinar Felde i Select.


Perfekt løsning
 - Å inngå et samarbeid i Norge med Select er en perfekt løsning for oss i Salming. Select er et anerkjent og sterkt varemerke, med et godt kvalitetsstempel på sine produkter. Da vi alt samarbeider med EHF, samt vårt felles nordiske opphav, må dette bli bra. Våre felles styrker utfyller hverandre og sammen stiller vi veldig sterkt og kan nå tilby alle klubber et sterkt sortiment. Våre samarbeidsklubber i dag vil nå få tilgang på Select sitt medisinske sortiment og proffcare. Vi ønsker å ta en mye større posisjon i håndballmarkedet, noe denne avtalen med Select vil hjelpe oss med, sier Atle Wallin i Salming Norge AS.

 

Select leverer i dag til blant annet til flere eliteklubber i håndball og fotball i tillegg til forbundsavtalene med håndball, fotball og Futsal.

Salming leverer i dag til blant annet til eliteklubber i innebandy og håndball i tillegg til forbundsavtaler med Norges Bandyforbund og Norges Squashforbund. Det er også flere toppløpere innen triatlon og ultraløp som bruker Salming i dag, med bl.a. vinneren av Norseman for kvinner,Anne Nevin.

Kalender

Annonse