Nyhetsarkiv

 • Adidas spår bra avslutning på 2019
  Publisert: 08.11.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Adidas presenterte nylig selskapets tredjekvartalstall. Selskapet forventer er valutajustert salgsøkning for helårsresultatet på 5-8 prosent, noe Adidas anslår vil generere en nettogevinst på 1,9 milliarder.

  Les saken
 • Nå snør det i Kollen
  Publisert: 05.11.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Oslo kommune har startet snøkanonene i Holmenkollen Nasjonalanlegg. Temperaturene fremover avgjør om produksjonen kan kjøres for fullt, men det ser lovende ut - i alle fall på nattestid.

  Les saken
 • – Anton Sport går så det suser!
  Publisert: 05.11.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Morten Borgersen, daglig leder i Anton Sport, mener retail lever i beste velgående. Folk handler hos sportskjeden som aldri før. Totalt oppnådde selskapet 7,4 prosent vekst etter tredje kvartal.

  Les saken
 • Lululemon åpner butikk i Norge
  Publisert: 04.11.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Det jobbes nå på spreng for å få det nye lokalet til Lululemon klart til åpningen i desember. Butikklokalet på varemagasinet Eger i Øvre Slottsgate i Oslo består av to etasjer, i den øverste etasjen vil det være butikk og underetasjen vil være dedikert til aktiviteter.

  Les saken
 • Sterkt 3. kvartal for Zalando
  Publisert: 04.11.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Zalando omsatte for 1,5 milliarder euro i 3. kvartal. Det tyske netthandelsselskapet hadde en omsetningsvekst i tredje kvartal 2019 på 26,7 prosent, til 1.521,1 millioner euro, opp fra 1.200,2 millioner euro i tilsvarende kvartal året før.

  Les saken
 • Gore lanserer ny tekstilteknologi i GORE-TEX PRO
  Publisert: 31.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  I slutten av oktober lanserte Gore-Tex tre optimaliserte membrantekstiler. En mer slitesterk, en mer tøyelig og en med bedre pusteevne.

  Les saken
 • Orack blir ny sponsor for Norges sykkellandslag
  Publisert: 31.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Orack satser stort på hjemmebane, den norske merkevaren Orack blir fra 2020 offisiell klesleverandør til det norske sykkellandslaget.

  Les saken
 • Tufte Wear lager profilklær for norske speidere
  Publisert: 30.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Norges speiderforbund og Speider-sport har inngått et samarbeid med Tufte om tur- og profilplagg for speidere. Den nye kolleksjonen er satt sammen av klær som tåler utelek og en aktiv hverdag.

  Les saken
 • De eldre blir sprekere
  Publisert: 30.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Fire av fem nordmenn trente minst én gang i uka i 2019. Det fysiske aktivitetsnivået i befolkningen har vært stabilt de siste årene, men har økt blant eldre. Styrketrening står for stadig mer av den totale aktiviteten, viser statistikken fra levekårsundersøkelsen.

  Les saken
 • André Sørensen blir ny administrerende direktør for XXL Norge
  Publisert: 25.10.2019

  Sørensen overtar stillingen etter Anders Kjellén. Kjellén gikk over i stillingen som retail-direktør for Europa i april 2018, men har i tillegg fungert som MD for XXL Norge frem til nå. Stafettpinnen blir formelt overlevert fra Kjellén til Sørensen, 1. november.

  Les saken
 • Stiga Sports Snowracer besøker motebransjen
  Publisert: 27.10.2019 Forfatter: Redaksjonen

  STIGA Sports har samarbeidet med det danske herremotemerket NN07, om en eksklusiv julegavekolleksjon. En av Stigas store suksesser, snowraceren, er forvandlet til et stilikon. Den eksklusive utgaven vil ikke bli lett å få tak i for STIGA X NN07-vesjonen er lager i et veldig begrenset opplag på bare 7 eksemplarer.

  Les saken
 • Amundsen Sports satser for fullt i USA
  Publisert: 17.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Amundsen Sports er blitt en mega micro-trend i USA. Stille og forsiktig har de fått innpass i de trendsettende destinasjons-butikkene som håndplukker utvalget sitt. I 2020 regner selskapet med å doble omsetningen i det amerikanske markedet.

  Les saken
 • Etter emisjonen blir Altor største eieren i XXL
  Publisert: 15.10.2019

  I en melding opplyser XXL at selskapet vil gjennomføre en rettet emisjon på rundt 400 millioner kroner for å styrke selskapets balanse. I tillegg blir det gjort en reparasjonsemisjon på 100 millioner kroner, og Tidemandsen blir byttet ut som styreleder.

  Les saken
 • Shimano ta over driften av fiskeutstyret
  Publisert: 12.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Det er antagelig ikke alle som vet at Shimano lager sportsfiskeprodukter og at det faktisk er et veletablert varemerke i den sammenhengen.

  Les saken
 • Statsbudsjettet 2020: Regjeringen fortsetter å sponse utenlandske nettselskaper
  Publisert: 07.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Utenlandske nettbutikker kan selge klær billigere i Norge enn det norske butikker kan. Det er konsekvensen av regjeringens forslag om tollfritak for utenlandske nettbutikker.

  Les saken
 • SkiStar optimistiske foran kommende vinter
  Publisert: 03.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  I dag la SkiStar frem årsrapporten sin og konsernsjefen, Mats Årjes, er fornøyd. -Vi har lagt bak oss ytterligere et bra år for virksomheten. Sammenliknet med foregående år da antall skidager økte med hele 7,5 prosent, ble det registrert 6000 færre skidager i sesongen 2018/2019. Men SkiStar er strålende fornøyde med 5,8 millioner skidager i sesongen 2018/2019.

  Les saken
 • Sjefen i Adidas er bekymret for det amerikanske markedet
  Publisert: 03.10.2019

  Sjefen for Adidas, Kasper Rorsteds største bekymring er om handelskrigen mellom USA og Kina vil bremse den kjøpesterke amerikanske forbrukeren.

  Les saken
 • Birk sport har lagt ned over halvparten av butikkene
  Publisert: 02.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Birk sport har i løpet av de siste 10 - 20 årene bygget seg opp til å bli en kjede spesialbutikker innen sykkel. Marginpresset i sportsbransjen har medført at selskapet nå kutter antall butikker.

  Les saken
 • Care of av Puma og Amazon Fashion
  Publisert: 30.09.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Det nye sporty motemerke Care Of, er et samarbeidsprosjekt mellom Amazon og Puma. Kolleksjonenes innhold og uttrykk er et resultat av analysert data fra kundenes vurderinger og shoppingvaner på Amazon.

  Les saken
 • Sportsutstyr, klesbutikker og fritidsbåter trekker ned salgstallene
  Publisert: 01.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Den langsiktige trenden i detaljomsetningsindeksen viser nå en jevn stigning siden starten av 2019. Men omsetningsvolumet til klesbutikker, fritidsbåter og sportsutstyr bidro til å nulle ut de positive bidragene i august.

  Les saken
 • Bergans og Spinnova vil revolusjonere tekstilindustrien
  Publisert: 30.09.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Bergans har inngått et langsiktig produktutviklings-samarbeid med den innovative finske fiberprodusenten, Spinnova. Samarbeidet har som mål å utvikle en ny og revolusjonerende teknologi for å fremstille tekstiler på en mer bærekraftig måte.

  Les saken
 • Stormberg mottok mangfoldspris
  Publisert: 01.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Stormberg har fått nasjonal pris for sitt arbeid med integrering og for å fremme etnisk mangfold på arbeidsplassen.

  Les saken
 • Happy Norwegian inn i Skiforbunds Skipool
  Publisert: 20.09.2019

  - Så langt har det vært et eventyr. For tre år siden satt vi på skolebenken, med ideen til et produkt, et helt nytt preppestativ for alle typer ski. Nå har vi et internasjonalt forhandlernett og er inne i Skiforbundets Skipool.

  Les saken
 • Vekst i markedet for sportsklær
  Publisert: 19.09.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  For første gang på flere år vokste det globale markedet for sportsbrekledning i samme tempo som markedet for sportssko. Dette viser tall for 2018, hentet inn av Sporting Goods Intelligence.

  Les saken
 • Schibsted vil gjøre netthandel enklere med Svosj
  Publisert: 18.09.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven

  Schibsted lanserer nå abonnementstjenesten Svosj. Enn så lenge er lanseringen av Svosj en beta, men selskapet mener frakttjenesten vil gi en rimeligere, billigere og mer forutsigbar levering - rett hjem.

  Les saken

Kalender

Annonse