Orack blir ny sponsor for Norges sykkellandslag

Publisert: 31.10.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Orack blir ny sponsor for Norges sykkellandslag
I NY DRAKT. Fra neste år blir det Orack som får kle opp Norges sykkellandslag.

Orack satser stort på hjemmebane, den norske merkevaren Orack blir fra 2020 offisiell klesleverandør til det norske sykkellandslaget.

Norges Cykelforbund (NCF) har nylig signert en avtale med den norske merkevaren Orack som ligger innunder Ultimate Nordic AS. Orack ble kjøpt opp av Ultimate Nordic AS sommeren 2019 og er en del av selskapets satsing mot teamtøy for bedrifts- og klubbmarkedet. Avtalen begynner allerede i OL-sesongen 2020 som finner sted i Tokyo, Japan.

Les også: Ultimate Nordic as har kjøpt varemerket Orack

– Jeg personlig synes det er veldig spennende at en norske merkevare som Orack kommer på banen som draktleverandør for sykkellandslaget. Vi har et veldig positivt inntrykk av Orack og deres ønsker rundt avtalen og mulig synergier for begge parter utover det at de blir en ny tøy leverandør, sier Eystein Thue Stokstad, Generalsekretær i Norges Cykleforbund.
– Jeg er veldig stolt av at Orack nå blir draktleverandør for sykkellandslaget. Det blir en veldig spennende periode for Orack som har stort potensiale både i Norge og utlandet fremover. Vi skal sammen utvikle nye produkter og bygge merkevaren Orack og Sykkellandslaget, Svein Lierstuen i Orack.

Les også: Ultimate Nordic as kjøper We Ski as

Om Orack:
Orack er en norsk merkevare med fokus på kvalitet og fleksibilitet innenfor sykkel, løp, langrenn og triatlon. Alle produktene de tilbyr kan designes etter kundens ønsker og blir deretter tilgjengelig i kundens nettbutikk. Orack har showroom Ultimate Nordic på Alnabru.

Andres Johansen

Kalender

Annonse