Stiga Sports Snowracer besøker motebransjen

Publisert: 27.10.2019 Forfatter: Redaksjonen
Stiga Sports Snowracer besøker motebransjen
Kul til jul. Produktet kommer bare til å finnes i ett fåtall eksemplarer, og vil selges i NN07’s brand consept store i København samt i STIGA’s webshop. Salgsstart 5. Desember og produktet vil koste 3500 svenske kroner. Hovedårsaken med samarbeidet er først og fremst å skape oppmerksomet rundt STIGA Sports og den tidløse Snowraceren.

STIGA Sports har samarbeidet med det danske herremotemerket NN07, om en eksklusiv julegavekolleksjon. En av Stigas store suksesser, snowraceren, er forvandlet til et stilikon. Den eksklusive utgaven vil ikke bli lett å få tak i for STIGA X NN07-vesjonen er lager i et veldig begrenset opplag på bare 7 eksemplarer.

Designerne har sett på hver minste detalj i den kjente snowraceren og gjort den til et lite smykke. Rattet er utstyrt med grep av gyllent lær og setet er håndsydd fra Tärnsjö Lädergarveri, som forøverig er en leverandør til blant annet merker som Louis Vuitton og Hermès.
Hvem som helst kan naturlig vis kjøpe farkosten, men Snowraceren er tenkt som en del av NN07:s julegavekolleksjon 2019. Det betyr at den super fancy snowraceren kun vil bli tilgjengelig via NN07.com, i NN07 Concept Store i København i tillegg til noen få eksemplarer på stigasports.com.

– Vi elsker å gjennomføre slike prosjekter som dette. Når medarbeiderne våre sier "Dette er skikkelig kult» da vet vi at vi har noe spesielt. Samarbeide med STIGA Sports er et resultat av et tilfeldig møte, men er gjennomført med stilsikkert og førsteklasses håndverk, sier Victor Lindh, Brand Director på NN07.

Basen er STIGA Snowracer King Size GT, som er laget i metall og utstyrt med støtdempere, Curve Ski System og flere andre små finesser. Kjelken er laget i den største størrelsen for at den skal kunne brukes av både store og små.
Den moderne twintip-skien bidrar til enkel og presis styring.
STIGA X NN07 Snowracer slippes 5. desember og vil koste 3500 SEK.


Kalender

Annonse