Lululemon åpner butikk i Norge

Publisert: 04.11.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Lululemon åpner butikk i Norge
SWEATLIFE. Butikken skal bli et naturlig samlingspunkt for mennesker med fokus på en sunn og aktiv livsstil.

Det jobbes nå på spreng for å få det nye lokalet til Lululemon klart til åpningen i desember. Butikklokalet på varemagasinet Eger i Øvre Slottsgate i Oslo består av to etasjer, i den øverste etasjen vil det være butikk og underetasjen vil være dedikert til aktiviteter.

Lululemon ble grunnlagt i Vancouver, Canada i 1998. Siden oppstarten har inntatt stadig nye markeder og etablert seg som en velkjent produsent av tekniske klær til både dame og herre innen trening og livsstil.

I den nye butikken lover de at det skal bli gratis yoga og kondisjonstimer hver uke. Instruktørene er lokale lululemon ambassadører; yogier, idrettsutøvere og velværeledere som formidler merkets «the Sweatlife»-konsept.
I tillegg til å hjelpe kundene med utstyr til ulike aktiviteter, skal Lululemons butikkansatte være veiledere. De skal for eksempel kunne tipse om åpninger av de nyeste treningsstudioene, løperuter og gode spisesteder.
Med konseptet har de som mål at butikken skal bli et naturlig samlingspunkt for mennesker med fokus på en sunn og aktiv livsstil.

Lululemon driver 460 butikker over hele verden med 33 lokasjoner i Europa.

Kalender

Annonse