Nyhetsarkiv

 • Tar tollgrense-saken inn for ESA
  Publisert: 25.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Den nye tollgrensen for varer handlet på internett, som den blå-blå regjeringen vedtok i fjor, kan være i strid med EØS. Det mener flere organisasjoner, deriblant Sportsbransjen AS.

  Les saken
 • Coe i Nike-trøbbel
  Publisert: 25.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Den gamle storløperen Sebastian Coe er beskyldt for å ha drevet lobby-virksomhet for Nike.

  Les saken
 • Stillingsbeskrivelse: GÅ!
  Publisert: 20.11.2015 Forfatter: SPORT

  Den norske skoprodusenten Alfa har lagt ut en stillingsannonse utenom det vanlige. Stillingen innebærer ganske enkelt å gå tur et helt år. Skoprodusenten skal ansette en eventyrlysten person som skal være produkttester for deres nye kolleksjoner friluftssko, og samtidig vise frem Norge som frilufts- og turland.

  Les saken
 • Netthandler for 4,1 milliarder i desember
  Publisert: 20.11.2015 Forfatter: SPORT

  I år vil vi handle for 4,1 milliarder på nett, en økning på 10 prosent fra i fjor, viser tall fra Virke Analyse. Det er småbarnsfamiliene som handler mest på nett.

  Les saken
 • Spår færre nettbutikker
  Publisert: 20.11.2015 Forfatter: SPORT

  - Det er blitt tyngre å være liten nettbutikk og mange gir opp, forteller 24Nettbutikk-sjef Robert Zwarg og Mystore-sjef Yngve Larsen til Netthandel.no.

  Les saken
 • adidas og Nike på offensiven
  Publisert: 17.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  adidas viser gode resultater for tredje kvartal og de ni første månedene. I løpet av de ni første månedene 2015 økte gruppen omsetningen med 9 prosent på valutanøytral basis.

  Les saken
 • Zidan presenterte EM-ballen
  Publisert: 17.11.2015 Forfatter: SPORT

  Zinedine Zidane, en av Frankrikes mest kjente fotballspillere gjennom tidene, avduket forrige uke Beau Jeu, den offisielle kampballen for gruppespillet i UEFA EURO 2016 på sin private Instagram-profil.

  Les saken
 • Fortsatt kraftig vekst for sportsbransjen
  Publisert: 13.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Kraftig økning i fritidsklær, sko, regntøy og turutstyr ga sportsbransjen en vekst på hele 6,7 prosent i tredje kvartal. Også el-sykkelsalget og løpeutstyr vokser kraftig.

  Les saken
 • GORE med nytt merkevarehierarki
  Publisert: 13.11.2015 Forfatter: SPORT

  GORE kommer nå med et nytt merkevarehierarki som gjør det enklere for forbrukeren å skille ut mellom ulike GORE-produkter.

  Les saken
 • Mer mobil-handel
  Publisert: 09.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Stadig mer av handelen i Norge skjer via mobile enheter. Det viser rapporten Norsk E-handel for 2015. I fjor økte e-handelen her i landet med 13 prosent. For sport utgjør netthandelen nå 8,5 prosent av den totale handelen i omsetning, ifølge Virke.

  Les saken
 • Todagers messe på Exporama i august
  Publisert: 09.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Norspomessene blir arrangert på Exporama også i 2016 – men da over to dager. Det har styret i Sportsbransjen AS bestemt.

  Les saken
 • Produktopplæring i Jotunheimen
  Publisert: 09.11.2015 Forfatter: Sofie Jugård Löfgren

  - Å få mulighet til å teste utstyret i sitt rette element er viktig. Å få gå på tur i Jotunheimen er mektig. Naturen er helt enkelt imponerende. Det sier Sascha Rech fra Sport Rech i Sør-Tyskland. Han var en av mange internasjonale kunder som fikk teste norske produkter i Jotunheimen i regi av Scandinavian Outdoor Academy (SOA) i september.

  Les saken
 • Mer målbar miljøbevissthet
  Publisert: 09.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Med en ny femårsplan – Expedition 2020 – er målet å gjøre Bergans ennå mer bærekraftig og miljøbevisst. – Vi har ikke vært flinke nok til å komme ut med det vi gjør i forhold til samfunnsansvar, sier CSR-ansvarlig Felix Ockborn i Bergans.

  Les saken
 • Nike størst på fotball-sponsing
  Publisert: 09.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Det er fortsatt hard kamp om å være størst på fotball blant verdens leverandører. Tar man utgangspunkt i hvor mange klubber man sponser i verden, troner Nike øverst på toppen, men spanske Joma hevder at de tar sterkt innpå de store aktørene.

  Les saken
 • Lanserte sin nye kolleksjon
  Publisert: 06.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Det var stor festivitas da Active Brands lanserte den nye Johaug-kolleksjonen for presse, spesielte inviterte og bransjefolk i går i Oslo sentrum. Ifølge designeren er kolleksjonen preget av et skandinavisk design.

  Les saken
 • Meld deg på Norspomessen i dag!
  Publisert: 06.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  I dag går den først fristen for påmelding til Norspomessen ut. Det er allerede 50 påmeldte, og har du planer om å være på messen 17. og 18. januar neste år, så lønner det seg å melde seg på i dag og spare 10 prosent i påmeldingsavgift.

  Les saken
 • Outdoor overtar Patagonia
  Publisert: 05.11.2015 Forfatter: Mortn Dahl

  Outdoor AS, som mister The North Face i løpet av 2016, har fått ansvaret for Patagonia på det norske markedet.

  Les saken
 • 300.000 nye fritidsfiskere
  Publisert: 05.11.2015 Forfatter: SPORT

  På to år har vi fått 300 000 nye fritidsfiskere i Norge. Økningen kom etter Sportsfiskets År 2014/15.

  Les saken
 • Et spark i rumpa for Norrøna
  Publisert: 05.11.2015 Forfatter: SPORT

  Trening og utendørsliv er blitt noe av det mest trendy du kan gjøre, og nordmenn kjøper sportsutstyr for mer enn 13 milliarder kroner årlig. Kan vi stole på at turtøyet og fjellskoene ikke skader naturen eller vår egen helse?

  Les saken
 • Satser alpint midt i Oslo-gryta
  Publisert: 04.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Sport 1 Storgata i Oslo åpnet onsdag en helt ny alpinavdeling. – Vi gjør dette for å kunne ta markedsandeler og fordi vi ønsker å tilby kvalitetsprodukter innen alpint også i byen, sier butikksjef Ida Andberg.

  Les saken
 • Prosjekt for bedre arbeidsforhold
  Publisert: 04.11.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Flere av verdens ledende sportsmerker har gått sammen i en organisasjon for å bedre arbeidernes forhold i den globale tekstil- og skobransjen. Også forhandlere og frivillige organisasjoner (NGOs) er med Social and Labor Convergence Project.

  Les saken
 • Bergans-dag i konkurransens tegn
  Publisert: 21.10.2015 Forfatter: Moten Dahl

  Om lag 150 inviterte fra inn- og utland deltok tirsdag på Bergans’ Oslo Experience. Deltakerne fikk en aktiv dag og for de utenlandske må dagen ha fortonet seg som den reneste drømmen med besøk både i Holmenkollen, Frogner- og Vigelandsparken og Fram-museet på Bygdøy.

  Les saken
 • Gjentar Vinterlarm neste år
  Publisert: 21.10.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Med en omsetning på 9,5 millioner kroner kommer Oslo Sportslager etter alle solemerker til å gjenta Vinterlarm også neste år.

  Les saken
 • Norrøna tar kundene sine på alvor
  Publisert: 21.10.2015 Forfatter: SPORT

  Norrøna har besluttet å kutte anti-bakteriell behandling av sine tekniske undertøysprodukter. Den bakteriehemmende behandlingen forhindrer bakterievekst, og har blitt brukt på enkelte plagg for å redusere behov for vask, og dermed forlenge levetiden samt begrense miljøbelastningen.

  Les saken
 • Columbia kler opp Skiskytter-VM-frivillige
  Publisert: 21.10.2015 Forfatter: SPORT

  Columbia Sportswear Company blir offisiell klesleverandør til Skiskytter-VM 2016 gjennom merkevaren Columbia. Leverandøren skal kle opp over 1300 frivillige til idrettsfesten i Holmenkollen.

  Les saken

Kalender

Annonse