Nyhetsarkiv

  • adidas Taylormade solgt
    Publisert: 12.05.2017 Forfatter: SPORT

    Så har endelig adidas funnet en kjøper til golfmerket Taylormade. Adidas har solgt golfmerket til KPS Financial LP for 3 milliarder kroner.

    Les saken
  • Aamodt Kilde også til Head
    Publisert: 12.05.2017 Forfatter: SPORT

    Så er det klart: Alexander Aamodt Kilde bytter også til Head, og blir dermed den trejde store norske alpinutøveren som kommer til å kjøre på Head fra neste sesong av.

    Les saken
  • BUTIKKOPPLEVELSE: Smil til kundene – det lønner seg
    Publisert: 10.05.2017 Forfatter: Erik Skjerve, rådgiver i SeeYou AS

    Om du vil at kundene skal komme tilbake til butikken din, må du gi dem tid og service – ikke rabatter. Med en god servicestandard øker du kundenes lojalitet, dekningsgraden og de ansattes trivsel, og reduserer svinn.

    Les saken
  • Svensk sportshandel sliter i første kvartal
    Publisert: 10.05.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Mens vi venter på kjedetallene for tredje kvartal her på berget, fortsetter den dramatiske nedgangen i svensk sportshandel for tredje måneden på rad.

    Les saken
  • Alfa satser i Sverige
    Publisert: 10.05.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Alfa Sko vil øke sin tilstedeværelse i Sverige. Som et ledd i dette har selskapet etablert et eget svensk datterselskap for å få fart på distribusjonen hos våre naboer i øst.

    Les saken
  • Regatta selges
    Publisert: 10.05.2017 Forfatter: SPORT

    Aalesund Oljeklede AS styrker og utvider sin merkevareportefølje ved å kjøpe opp Regatta AS. Samtidig endrer selskapet navn til Aalesund Protective Wear AS.

    Les saken
  • Fire nye år med Active Brands
    Publisert: 27.04.2017 Forfatter: SPORT

    Så er det klart: Active Brands har signert og forlenget samarbeidet med Norges Skiforbund Langrenn for fire nye år frem til 2022.

    Les saken
  • XXL vokser mest i Sverige
    Publisert: 27.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    XXL fortsetter å ta store markedsandeler i Sverige, og økte omsetningen i fjor hos våre naboer i øst med 23,7 prosent. XXL er i løpet av svært kort tid blitt Sveriges tredje største sportskjede, og haler inn på nummer 2 – Intersport.

    Les saken
  • Moderne treningsklær kan være miljøverstinger
    Publisert: 27.04.2017 Forfatter: SPORT

    Tidligere har nanosølv, som er bakteriehemmende og finnes i mange typer klær, fått negativ oppmerksomhet, blant annet fordi det kan være giftige for marine organismer. Forskere og treningstøyprodusenter som Bergans og Helly Hansen går nå sammen med SINTEF for å finne ut om partiklene, og spesielt mikrofiberne, er skadelig for organismene i havet – og til syvende og sist oss. For når klærne vaskes, skylles disse ørsmå fibrene ut i havet.

    Les saken
  • -Skrur ikke opp prisene
    Publisert: 27.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    - XXL kommer ikke til å skru opp prisene. Vi gjør alltid løpende vurderinger av våre priser, sier XXL-sjef Fredrik Steenbuch i en kommentar til tallene som ble lagt fram onsdag.

    Les saken
  • Tøft første kvartal for XXL
    Publisert: 26.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    XXL presenterer sine tall for første kvartal i dag. Den totale veksten for kjeden ble på bare 2 prosent, og i Norge ble veksten på 2,6 prosent sammenliknet med samme kvartal året før.

    Les saken
  • Puma med bedre tall for første kvartal enn forventet
    Publisert: 25.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Pumas norske sjef, Bjørn Gulden, kan smile bredt om dagen. Første kvartal nådde Puma en milepæl i omsetning for et enkeltstående kvartal: Det ble omsatt Puma-varer for mer enn 1 milliard Euro.

    Les saken
  • Sports Direct sliter i XXLs nye land
    Publisert: 25.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    XXL inntar som kjent Østerrike våren 2018. I samme senter som den norske kjeden skal inn, kommer nå meldingen om at Sports Direct International legger ned sin Eybl-butikk.

    Les saken
  • Fransk sportsbransje hardner til
    Publisert: 25.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Intersport i Frankrike tar markedsandeler – fra Decathlon – skal vi tro Intersport selv.

    Les saken
  • Trysil blir partner med sykkelgiganten GT
    Publisert: 19.04.2017 Forfatter: SPORT

    GT og Trysil blir partnere. Trysil kommer dermed i en eksklusiv gruppe samarbeidspartnere for GT sammen med Whistler Bike Park i Canada. Samarbeidet mellom GT og Trysil gir spennende ringvirkninger til stisykkelgjestene i Trysil. I tillegg gir det muligheter for erfaringsutveksling og produktutvikling.

    Les saken
  • Nå kan elsykkel brukes i utmark
    Publisert: 19.04.2017 Forfatter: SPORT

    Elsykkel kan nå brukes i utmark på linje med vanlige sykler. Det slås fast i en forskriftsendring. Men frontene er blitt ganske steile etter at vedtaket ble kjent.

    Les saken
  • BETALT PRODUKTNYHET: Primus PrimeTech Stove Set
    Publisert: 21.04.2017

    Det nye PrimeTech friluftskjøkkenet er perfekt for lengre vandringer, skiturer og andre friluftsaktiviteter. Er det ultimate utendørskjøkken for turgåere som ønsker god effekt.

    Les saken
  • Amers skifabrikk er blitt mer miljøvennlig
    Publisert: 11.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Går det an å gjøre skiproduksjonen mer miljøvennlig? Selvsagt. Amer Sports hevder at de har redusert sitt karbon-fotavtrykk betraktelig ved sin fabrikk i Altenmarkt, Østerrike.

    Les saken
  • H&M med hårete holdbarhetsmål
    Publisert: 11.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Hennes & Mauritz ( H&M), som den siste tiden også har satset på en sportskolleksjon, har kommet med sin holdbarhetsrapport.

    Les saken
  • Lanserer «3D-sko» allerede neste år
    Publisert: 11.04.2017 Forfatter: SPORT

    Som tidligere nevnt i SPORT, skal adidas begynne å produsere sko ved hjelp av 3D-printere. Nå kommer nyheten om at det skal skje allerede neste år.

    Les saken
  • XXL til Storo
    Publisert: 06.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    XXL åpner varehus midt i Gresvig-land – på Storo i Oslo. Det skjer høsten 2018.

    Les saken
  • BUTIKKOPPLEVELSE: Partyfaktor i butikken
    Publisert: 06.04.2017

    Erik Skjerve, rådgiver i SeeYou AS

    Les saken
  • - To står sterkere sammen, sier Rottefella-sjefen
    Publisert: 06.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    - Min filosofi er at to merkevarer står sterkere sammen enn en, sier adm. dir. i Rottefella, Torstein Myklebostad. Han var med på å få i stand samarbeidet med Amer Sports.

    Les saken
  • Leier ut Mammut-utstyr
    Publisert: 06.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Mammut og Østerås Sport har gått sammen om et prosjekt om utleie av produkter fra den sveitsiske merkevareprodusenten. – Vi ønsker å bidra til at folk kommer seg lettere ut i skog og mark, sier butikkens daglige leder Marius Henden og Mammut-sjef i Norge, Erik Skogvold.

    Les saken
  • MX Sport og MX Sport Bergen skiller lag
    Publisert: 03.04.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Så er det klart: MX Sport Bergen Holding og MX Sport-kjeden skilles. Etter det SPORT kjenner til har det vært utfordrende for kjedesentralen og MX Sport Bergen, noe som skyldes at de lokale eierne i Bergen også har stått bak eierskapet til Sport Outlet. Fra 1. juli i år er Bergens-butikkene ikke lengre en del av MX Sport-kjeden.

    Les saken

Kalender

Annonse