Nyhetsarkiv

  • Rottefella lanserer elektronisk binding
    Publisert: 05.02.2017 Forfatter: SPORT

    Rottefella lanserer verdensnyheten skibindinger med gir. I nær fremtid flytter du bindingen ved hjelp fjernkontroll festet på skistaven. Lanseringen skjer under ISPO-messen i München, som starter i dag.

    Les saken
  • Nike-sjef hardt ut mot Trump
    Publisert: 31.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Misnøyen mot Trumps muslim-ordre brer om seg - også blant toneangivende amerikanske sportsutstyrsproduenter. I et brev til sine ansatte går Nike-sjef Mark Parker til angrep på Donald Trumps presidentordre der han vil nekte muslimer innreise til USA. – Nike tror på mangfold og ulikhet, skriver Parker. Også Columbia Sportswear-sjef Tim Boyle går hardt ut mot Trump.

    Les saken
  • Exporama rustes kraftig opp
    Publisert: 31.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Exporama senteret – eller X – som det vil hete framover, får ikke bare nytt hotell, men også et helt nytt konferansesenter på 5000 kvadratmeter.

    Les saken
  • I ferd med å bli toneangivende klubb-aktør
    Publisert: 31.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Med 72 millioner kroner i omsetning begynner Hummel å bli en stor og toneangivende klubbleverandør i Norge igjen – slik de var på 80- og 90-tallet.

    Les saken
  • Nye utstillere stiller trolig neste år
    Publisert: 30.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Av 100 utstillere på Norspomessen var 25 nye. SPORT har spurt tre av dem hva de syntes om messen, og om de kunne tenke seg å være med også neste gang.

    Les saken
  • Nedgang for verdens sportsaksjer
    Publisert: 30.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Aksjene for det internasjonale sportsmarkedet gikk ned med 0,5 prosent. I 2015 økte de samme aksjene med 22,7 prosent. Årsaken til nedgangen skyldes i all hovedsak den kraftige aksjenedgangen for Nike og Under Armour.

    Les saken
  • Vinnere av gaver på Norspomessen
    Publisert: 26.01.2017 Forfatter: SPORT

    I forbindelse med at Norspo AS fyller 30 år i år, ble det foretatt en utlodning av gaver fra noen av utstillerne på Norspomessen. De som bidro med jubileumsgaver var Swix Sport, Skogstad Sport, Target, Tendenzer, Lego Wear, Nordlys Sport, Performance Group (Carite), Viking/Berghaus, Devold, Alfa og Active Sportswear. Her er vinnerne:

    Les saken
  • Arena har forlenget med svømmeforbundet
    Publisert: 26.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Arena har forlenget avtalen med Norges Svømmeforbund med ytterligere fire år. Arena har vært leverandør til NSF siden 2002.

    Les saken
  • Swix med eget sykkel-lag
    Publisert: 26.01.2017 Forfatter: SPORT

    - Målet er å spre Swix-følelsen gjennom hele året. Og selvfølgelig å vinne sykkel-ritt, sier Swix-sjef Ulf Bjerknes når han nå lanserer et eget sykkellag: Team Swix Hard Rocx.

    Les saken
  • Trakk Johaug-merkevaren ut av Finland
    Publisert: 26.01.2017 Forfatter: SPORT

    Active Brands har valgt å trekke Johaug-merkevaren ut av Finland grunnet uønsket eksponering i forbindelse med Johaug-saken, som i dag fortsetter med høringen på Ullevaal Stadion.

    Les saken
  • Nye nettsider fra i dag
    Publisert: 25.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    I dag lanseres de nye nettsidene til Norsk Sportsbransjeforening (NSBF), som tidligere het Sportsbransjen AS.

    Les saken
  • Mizuno forlenger sponsoravtale med Volleyballforbundet
    Publisert: 25.01.2017 Forfatter: SPORT

    Norges Volleyballforbund (NVBF) har signert en ny fire-årig samarbeidsavtale med Mizuno Norge AS. Avtalen varer ut 2020 og gir NVBF muligheten til å benytte Mizunos markedsledene utstyr til sine landslag i grenene Volleyball og Sandvolleyball.

    Les saken
  • Flere syklister om vinteren
    Publisert: 25.01.2017 Forfatter: SPORT

    Stadig flere velger sykkel for å komme seg fra A til B på vinterstid. Men fortsatt er potensialet stort, mener Syklistenes landsforening.

    Les saken
  • Norspomessen en suksess
    Publisert: 24.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Med nærmere 1200 besøkende, 100 utstillere og generelt en optimistisk stemning, var Norspomessen søndag og mandag en suksess.

    Les saken
  • Skisporten skal reddes med snøproduksjon
    Publisert: 24.01.2017 Forfatter: SPORT

    Forskere ved Sintef og NTNU starter nå et forskningsprosjekt som skal utvikle nye og bedre løsninger for snøproduksjon ved skianleggene. Prosjektet går under navnet Snow for the Future, der også Skiforbundet er involvert.

    Les saken
  • Helly Hansen vil lease ut barneklær
    Publisert: 24.01.2017 Forfatter: SPORT

    Helly Hansen vil utforske muligheten for utleie av blant annet barnehageutstyr. Nå har den norske sportsleverandøren fått penger til å et nytt leiekonsept.

    Les saken
  • Burton i protestmarsj mot Trump
    Publisert: 20.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    I dag innsettes Donald Trump som president i Det Hvite Hus. I morgen arrangeres det en protestmarsj for kvinners rettigheter i USA. Burton deltar med flere ansatte i marsjen.

    Les saken
  • Alt klart for Norspomessen
    Publisert: 20.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Søndag og mandag er det igjen klart for vinter Norspomesse. Denne gang med 100 utstillere. - Vi forventer mer enn 1000 besøkende, sier kommersiell leder, Ole Petter Bratlie i Sportsbransjen AS.

    Les saken
  • Norrøna stevnet Alfa Sko, som nå går til motsøksmål
    Publisert: 18.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Alfa går til motsøksmål mot Norrøna Sport fordi de mener sistnevnte har brutt en avtale som ble inngått for flere år siden. Norrøna Sport har stevnet Alfa Sko på grunn av skokolleksjonen Norrøna.

    Les saken
  • Swix-sjef ønsker EUs PFOA-forbud velkommen
    Publisert: 18.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    - Jeg ønsker et nytt regelverk for PFOA velkommen. Vi har allerede, over mange år, faset ut fluorteknologi knyttet til PFOA fra de fleste av våre produkter, sier adm. dir. i Swix Sport AS, Ulf Bjerknes.

    Les saken
  • Mer aktiv ferie
    Publisert: 18.01.2017 Forfatter: SPORT

    En av fem nordmenn vil ha en aktiv ferie, hvor de kan sykle, dykke eller gå på fottur. Aktiv ferie er de siste årene blitt mer ettertraktet, mens færre enn før bare vil slappe av i ferien for å nyte mat og drikke.

    Les saken
  • Nike inntar Oslo
    Publisert: 17.01.2017 Forfatter: SPORT

    En Nike store er på vei til Oslo, nærmere bestemt Karl Johans gate 12.

    Les saken
  • - Mer omsetning på nett enn i butikk
    Publisert: 17.01.2017 Forfatter: SPORT

    I et intervju med Tekstilforum sier teknologidirektør i Geta, Alexander Haneng, at omsetningen på nett kommer til å overgå omsetningen i butikk.

    Les saken
  • Swix styrker sin digitale satsing
    Publisert: 16.01.2017 Forfatter: Morten Dahl

    Swix Sport går nå inn i fase to av sin nett-satsing mot forbrukerne. Nå har merkevarehuset startet en prosess for å rekruttere medarbeidere med spesialkompetanse innenfor netthandel og digital teknologi.

    Les saken
  • Ta kontakt med SPORT før Norspomessen
    Publisert: 16.01.2017 Forfatter: SPORT

    Førstkommende søndag åpner Norspomemessen dørene med 100 utstillere. Norspomessen er Nordens største sportsfagmesse med mer enn 1000 besøkende. SPORT vil som vanlig være til stedet på messen, og ønsker kontakt med aktører som vil at bransjebladet skal ta opp saker.

    Les saken

Kalender

Annonse