Nyhetsarkiv

 • Torshov Sport er blitt en stor-aktør i bransjen
  Publisert: 12.01.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Med en omsetning på om lag 170 millioner kroner, godt mer enn 100 ansatte og 14 butikker spredd over det ganske land er Torshov Sport i ferd med å bli en solid aktør på egne bein. Men Torshov Sport er fortsatt med i Stadion-kjeden.

  Les saken
 • Klar nedgang i antall utstillere på Norspomessen
  Publisert: 12.01.2015 Forfatter: Mortn Dahl

  Man må flere år tilbake for å finne et så lavt antall utstillerareal som på Norspomessen i januar. – Det er ingen krise for messen, men vi ser en strukturendring i bransjen som påvirker utviklingen av messen, sier kommersiell leder i Sportsbransjen AS, Ole Petter Bratlie.

  Les saken
 • Sender 80 ansatte på skitest førstkommende helg
  Publisert: 08.01.2015 Forfatter: Karen Cecilie Heldal

  MX Sport sender hvert år sine ansatte på skitest i Myrkdalen i begynnelsen av desember. Men i påvente av snø og sesongåpning er skitesten utsatt til 10. – 11. januar. Førstkommende helg er det klart for MX Sports skitest, som også er skimesse for kundene.

  Les saken
 • Møt SPORT på Norspomessen
  Publisert: 08.01.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Årets Norspo vintermesse nærmer seg med stormskritt. Ta kontakt med SPORT på forhånd.

  Les saken
 • Vil ha flere til å sykle i Danmark
  Publisert: 08.01.2015 Forfatter: Morten Dahl

  Det er ikke bare i Norge man sliter med å øke andelen som sykler. Til tross for relativt store investeringer fra danske myndigheter er det ikke fler sykler som selges nå enn for få år siden.

  Les saken
 • Swix til topps for første gang
  Publisert: 15.12.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Helt siden han tok over sjefjobben i Swix Sport for seks år siden, har administrerende direktør Ulf Bjerknes hatt som mål å bli beste leverandør i sportsbransjen. Nå topper han Leverandørtesten for første gang.

  Les saken
 • Gore med nok en nyvinning
  Publisert: 15.12.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Gore lanserer nå en helt ny membran kalt C-Knit Backer Technology, som gjør plaggene ennå lettere og med bedre ventileringsegenskaper enn tidligere generasjons produkter. Membranen passer svært godt for vandrere, trekkere og frikjørere.

  Les saken
 • Miljøbevisst gigant satser i nye segment
  Publisert: 15.12.2014 Forfatter: Morten Dahl

  To tredeler av The North Faces omsetning skjer i USA. –Vi ønsker å øke i Europa, sier The North Face-sjefen Todd Spaletto. The North Face (TNF) flyttet våren 2012 inn i et flunkende nytt hovedkontor ved San Francisco der miljø står i fokus.

  Les saken
 • Ga bort sportsutstyr for en halv million kroner
  Publisert: 12.12.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Det var rene 17.mai-stemningen da Tolga Idrettslag mottok sportsutstyrsgaver for en halv million kroner i det nye hoppanlegget på Tolga torsdag kveld.

  Les saken
 • Rottefella sponser verdens mest kjente langløpscup
  Publisert: 12.12.2014 Forfatter: SPORT

  Rottefella og Swix Ski Classics har inngått en avtale som gjør Rottefella til en av hovedsponsorene den kommende sesongen.

  Les saken
 • En veistump til besvær
  Publisert: 11.12.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Swix-sjef Ulf Bjerknes øyner nytt håp etter at ordføreren i Lillehammer åpnet for ny saksbehandling i krangelen om navnet på den nye adkomstveien til det nye Swix-senteret. Bjerknes har kjempet med nebb og klør for at den korte veistumpen inn til det nye bygget skal hete Blåswixvegen.

  Les saken
 • Unik fotoserie fra ASICS
  Publisert: 11.12.2014 Forfatter: SPORT

  ASICS har publisert en egen fotoserie for å vise frem den nye kolleksjonen løpeklær, vår/sommer 2015. Klærne er designet for å holde løperen avkjølt, selv under svært varme forhold.

  Les saken
 • Tecnica selger Dolomite
  Publisert: 11.12.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Tecnica-gruppen kommer til å selge Dolomite til et amerikansk investeringsfond. Prisen vil være 6,7 millioner Euro pluss verdier i lagerbeholdning osv.

  Les saken
 • Morsomt utvidet Swix-julebord
  Publisert: 08.12.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Swix Sport inviterte fredag 5. desember til et «utvidet julebord» på Lillehammer. Leverandøren hadde leid Brenneriet nattklubb, som også er kjent som Flamingo Club fra TV-serien «Lillyhammer».

  Les saken
 • MX Sport sender 80 ansatte på skitest
  Publisert: 08.12.2014

  MX Sport sender hvert år sine ansatte på skitest i Myrkdalen i begynnelsen av desember. Men i påvente av snø og sesongåpning er skitesten utsatt til 10. – 11. januar. Da har MX Sport også skimesse for kundene.

  Les saken
 • Johan Ekeroth ny adm. dir. i Didriksons
  Publisert: 04.12.2014 Forfatter: SPORT

  Johan Ekeroth blir fra 1. januar 2015 ny administrerende direktør i sportsmoteselskapet Didriksons, med hovedkvarter i Borås i Sverige og Gjøvik i Norge.

  Les saken
 • Mylna satser på sportsernæring
  Publisert: 04.12.2014 Forfatter: SPORT

  Mylna har inngått avtale med Sponser om distribusjon og markedsføring i Norden. Ernæringsfysiolog og en av Norges beste kvinnelige maratonløpere, Tone Ilstad Hjalmarsen, er ansatt som produktkoordinator.

  Les saken
 • Toppløpere velger Johaug
  Publisert: 04.12.2014 Forfatter: SPORT

  Flere og flere kvinnelige skiutøvere i verdenstoppen velger å gå med Johaug®-hansker i skisporet. Blant annet bruker halve det norske langrennslandslaget de spesialsydde hanskene. Og nå har Team Johaug fått flere medlemmer.

  Les saken
 • Produktnytt-endringer
  Publisert: 04.12.2014 Forfatter: SPORT

  Fra nummer 1 2015 vil det koste penger å få produktnytt på trykk i SPORT.

  Les saken
 • Flere handler julegavene på nett
  Publisert: 28.11.2014 Forfatter: SPORT

  - Vi ser en betydelig vekst i julehandelen på nett i år. Flere og flere foretrekker å ta julegavekjøpene fra sofaen hjemme, sier Johanne Kjuus, leder Analyse og bransjeutvikling i Virke.

  Les saken
 • Odlo åpnet i Stockholm
  Publisert: 28.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Odlo åpnet i midten av november en shop-in-shop-løsning i varehuset NK i Stockholm. Det er et ledd i selskapets strategi om også å etablere seg i det svenske markedet.

  Les saken
 • - Meningsløs grense på 350 kroner
  Publisert: 21.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  - Enigheten om en momsgrense på 350 kroner for netthandel fra utlandet fremstår som helt meningsløs politikk fra Regjeringen. Jeg finner ingen gode argumenter for å forskjellsbehandle norske og utenlandske aktører. Det sier administrerende direktør i Sportsbransjen AS, Bård Kristiansen.

  Les saken
 • 10 % økning i tredje kvartal
  Publisert: 20.11.2014 Forfatter: SPORT

  Nordmenns appetitt for sportsutstyr ser ikke ut til å avta. I tredje kvartal økte salget i sportsbransjen med 10 prosent sammenliknet med tilsvarende kvartal i fjor.

  Les saken
 • Fenix tar grep om Europa
  Publisert: 14.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Fenix Outdoor AG styrker seg ytterligere på det europeiske markedet ved at konsernets selskaper Naturkompaniet og Partioaitta går sammen med tyske Globetrotter Ausrüstung med Frilufts Retail Europe AB som morselskap.

  Les saken
 • Inviterer til bransjeseminar om løping
  Publisert: 14.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  27. november inviterer Runner’s World til seminar OM løping og trendene rundt denne formen for fysisk aktivitet. Flere fra bransjen skal delta på seminaret.

  Les saken

Kalender

Annonse