XXL åpner ny butikk i Østerrike

Publisert: 05.09.2018 Forfatter: Birgitte Skjerven
XXL åpner ny butikk i Østerrike
4. september ble snoren klippet av Patrick Verwilligen, Kjededirektøren for XXL i Østerrike. Dette er det 4. varehuset XXL åpner i Østerrike - denne gangen i Graz. Foto: XXL.

XXL åpner sitt 4. varehus i Østerrike på under ett år.

Den nye butikken er på 3000 kvadratmeter og åpner i Graz største kjøpesenter som ligger like utenfor bykjernen. Snoren ble klippet om morgenen 4. september, og mange hadde møtt opp for å få være blant de første over dørstokken.

Profilen til XXL er lett gjenkjennelig også her, i det nye varehuset i GrazI løpet av et år har kjeden rukket å åpne fire varehus i Østerrike, og Kjededirektør Anders Kjellèn har stor tro på at også denne nysatsningen i Østerrikes nest største by vil bli en suksess.

Han mener markedsgrunnlaget er betydelig i denne regionen som har nær 400 000 innbyggere - der godt over halvparten av disse bor i Graz. 

Anders Kjellèn var til stedet under åpningen og kunne melde om god stemning i folkemengden i morgentimene på tirsdagen, selv om mange hadde ventet lenge på å få komme inn. 

- Mer enn 1000 mennesker sto i kø utenfor da vi åpnet, og en time senere var det fremdeles over 500 mennesker i kø. Noen hadde til og med tilbrakt natten foran varehuset, kunne Kjededirektør Kjellèn fortelle.


 


Kalender

Annonse