Vil ha flere ut på tur med ny app

Publisert: 06.11.2018 Forfatter: Birgitte Skjerven
Vil ha flere ut på tur med ny app
Stormberg inngår samarbeid med det norske teknologiselskapet OfflinePal som vil samle og strukturere alt av aktiviteter i en nyutviklet tjeneste. Foto: Stormberg.

Stormberg har inngått et samarbeid med teknologiselskapet OfflinePal. Målet er å gjøre det enkelt og gøy for alle å komme seg ut på tur ved hjelp av en ny digital tjeneste.

Samarbeidspartneren er OfflinePal, et selskap bygd på Google’s teknologi for app- og web-utvikling. Appen og nettsiden som lanseres i disse dager, har som mål å samle alle Norges store og små aktiviteter i én tjeneste.

Hege Nilsen Ekberg, daglig leder i Stormberg. Foto: Stormberg.- Vi har latt oss både imponere og inspirere av OfflinePal. For oss er det er viktig å hele tiden utvikle oss og lære gjennom ny teknologi. Konseptet passer godt med vår visjon om å skape turglede for alle, sier Hege Nilsen Ekberg, daglig leder i Stormberg AS.

 

Brukerstyrt opplevelse


Tjenesten lanseres både som en app og nettside, og skal etter hvert som folk tar den i bruk, fylles med innhold. Ved å være aktiv, blant annet med å dele anbefalinger, turopplevelser og bilder, kan man samle poeng som senere kan brukes til å stige i nivå, få premier og kanskje få spesielle invitasjoner.

- I Stormberg har det alltid vært viktig å ha god kontakt med kundene, lytte til tilbakemeldinger og forbedre produktene. Gjennom dette samarbeidet ønsker vi å gi kundene våre en enda bedre turopplevelse, sier Nilsen Ekberg.

Kalender

Annonse