Umbro med rekordmange klubbsigneringer

Publisert: 02.09.2015 Forfatter: SPORT
Umbro med rekordmange klubbsigneringer
MANGE AVTALER: - Scan Trade har resignert 100 klubbavtaler med butikk og 26 nye klubbavtaler med lokale sportsforhandler, sier salgssjef klubb Kjeteil Dahle, hos Scan Trade. FOTO: SCAN TRADE

Scan Trade AS (Umbro) er i sterk vekst. Selskapet har resignert 100 klubb avtaler med lokale sportsforhandlere, 26 nye avtaler, totalt 525 klubbavtaler.

- Vi takker for tilliten, og at så mange topp og bredde klubber med sentrale posisjoner velger oss, sier salgssjef klubb Kjetil Dale.
 

Gjennom butikker

– Vi er utrolig godt fornøyde med vår posisjon i et tøft marked. Dette viser med tydelighet at våre produkter, apparat og servicenivå er ettertraktet blant landets lag og foreninger, sier Dale.
Dale forteller videre at Scan Trade har resignert 100 klubbavtaler med butikk og 26 nye klubbavtaler med lokale sportsforhandler etter bruddet med Torshov Sport.
- Vi har aldri hatt så mange klubber som stor i kø for å signere klubbavtaler med oss, sier Dale.

 

 Flere stor-klubber
Han forteller videre at Scan Trade AS for tiden forhandler med flere store viktige klubber.

– Det skjer mye spennende nå og fremtidige samarbeidsavtaler med lokale klubber og lag ytterligere vil styrke vår posisjon. Scan Trade AS og Umbro er Norges største klubbleverandør og vi vil ytterligere styrke vår tilstedeværelse i klubb-Norge de nærmeste månedene. Vi er for tiden størst på fotball og håndball, men vi erfarer at flere og flere idrettslag ser nytten av å tegne avtale med oss, sier Dale.

 

Kalender

Annonse