Tufte Wear på plass i nye lokaler

Publisert: 15.08.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Tufte Wear på plass i nye lokaler
Tove Johannesen, markedssjef og René Kartveit, salgssjef i Tufte Wear

I løpet av sommeren har Tufte Wear flyttet og kommet godt i gang i nye lokaler på Lysaker Torg 4.

Klesprodusenten vokste raskt ut av sine tidligere lokaler på Ris, nå er de etablert på over 550 kvadratmeter sentralt plassert på Lysaker. 

Her får teamet vist frem de nye kolleksjonen i et nytt stort showroom, som er bygget sammen med inngangssonen i de nye lokalene. Her har de fått god plass til å ta imot kunder og teamet har fått plass til alle funksjonene de har behov for på et plan.

Vokst fort

Tufte Wear solgte klær for 57 millioner kroner i 2018. Det er en økning på over 40 prosent fra året før. Bunnlinjen svekket seg derimot fra cirka fem millioner til 3,9 millioner kroner. Men Per Øyvind Jacobsen, daglig leder i Tufte Wear, er fornøyd og forklarer utviklingen med at selskapet er i en vekstfase.

Etter at flytteprosessen nå er over, håper de på å kunne konsentrere seg om driften. 

– Det har skjedd enormt mye på kort tid. Samtidig som vi har flyttet hele bedriften over i nye lokaler har vi lansert en helt ny nettside, sier René Kartveit salgssjef i Tufte Wear.
Teamet er stolte av nettsiden, men har valgt en diskret lansering for å rekke og avdekke eventuelle barnesykdommer, før det kommuniseres for fullt.

Samme budskapet

Siden oppstarten har Tufte Wear jobbet hardt for å etablere seg som et bærekraftige alternativ. Nå håper de at den digitale satsingen skal hjelpe dem med å få kommunisert hva de står for og driver med.

– Vi får stadig oftere spørsmål fra forbrukere som vil vite hvor materialene i produktene våre kommer fra og hvor det er produsert. Det virker som om kundene blir mer og mer bevisste, forteller Tove Johannesen, markedssjef i Tufte Wear.

 

 

Kalender

Annonse