Tre nye sportsbutikker åpnet på samme senter

Publisert: 31.10.2017 Forfatter: SPORT
Tre nye sportsbutikker åpnet på samme senter
NYTT DESIGN: Slik ser det ut i den nye G-MAX-butikken på Jessheim Storsenter. FOTO: GRESVIG

31. oktober er en «stor dag» for norsk sportsbransje. På ett og samme sted åpner tre nye sportsbutikker: G-MAX, XXL og Norrøna brand store – alle i Jessheim Storsenter.

- Som et ledd i en offensiv strategi med rendyrking av tydelige butikkonsepter, åpner Gresvig denne uken to nye G-MAX-varehus. Butikken på Jessheim Storsenter åpner 31. oktober og mens G-MAX på Kvadrat kjøpesenter mellom Sandnes og Stavanger åpner 2. november, sier adm. dir. Pål Rasmussen i Gresvig. Han fortsetter:

NYTT DESIGN 2: Fra den nye G-MAX-butikken på Jessheim. FOTO: GRESVIG

6. og 7. butikk i ny drakt
– Vi viderefører suksessen fra Storgata i Oslo og dette blir den sjette og sjuende butikken som er kledd i den nye G-Sport/G-MAX-drakten vi åpner i løpet av ett år. Våre flinke og engasjerte medarbeidere sørger for at kundene blir rustet for trenings- og naturopplevelser samtidig som de får mye sport for pengene.
G-MAX er fullsortiments-sportsvarehus på over 2000 kvadratmeter med bredt utvalg av produkter til gode priser. Kjeden fører alle kvalitetsmerker innen sport. Bla har kjeden det beste utvalget fra leverandører som Nike, Adidas, Reebok, Helly Hansen, Bergans, Black Diamond, Aim’n, Fjällräven, Eivy, Head, Herschel, Dynafit, Völkl, Gregory, Madshus, Fischer, Mammut, Cube, Sweet Protection og Oakley.


Offensiv strategi
– For Gresvig er dette en del av en offensiv strategi. Vi skal rendyrke konseptene våre og levere en enda bedre handleopplevelse for kundene våre, sier Rasmussen.

Med dette har Gresvig 21 G-MAX sportsvarehus og totalt over 220 butikker i Norge.

I Jessheim Storsenter åpnet også XXL sitt 32. varehus.
PEPTALK: Peptalk med XXL-ansatte før deres butikk i Jessheim Storsenter åpnet dørene onsdag. FOTO: XXL

Lange XXL-køer
- Køen klokken 9:30 var større enn ved åpningen, hvor den gikk fra vår butikk over broa og helt inn i det gamle senteret. Etter to timer er det allerede 1,4 millioner på kassa, hvilket gjør at vi kommer til å ha dagens budsjett i mål, i god tid før lunsj, sier en tydelig enasjert XXL-sjef Anders Fjeld. Prosessen med Jessheim har ifølge Fjeld tatt over 10 år, og Jessheim er første butikken utenfor Østerrike som åpner med vårt nye og vesentlig oppgraderte butikk-konsept.

I tillegg er det altså en Norrøna brand store å finne i det utvidete Jessheim Storsenter.Kalender

Annonse