Tor Fadum-Aas ny salgsdirektør i Swix Sport

Publisert: 24.05.2018 Forfatter: SPORT
Tor Fadum-Aas ny salgsdirektør i Swix Sport
NY SALGSDIREKTØR: Gina Loven, kommersiell direktør i Swix Sport er glad for å ha fått Tor Fadum-Aas som ny salgsdirektør i selskapet. FOTO: SWIX SPORT

Tor Fadum-Aas er ansatt som ny salgsdirektør i Swix Sport. Han kommer fra stillingen som strategisk Account Manager i Amer Sports, og begynner i sin nye stilling i august.

Som salgsdirektør Norge i Swix Sport Gruppen vil Fadum-Aas få salgsanvar for fem av selskapets merkevarer i Norge, det vil si Swix, Toko, Ulvang, Lundhags og Helsport. Dette innebærer at Fadus-Aas vil få personalansvaret for den norske salgsoganisasjonen, og også lede og koordinere innsalget mot kjedene i Norge.

Lang erfaring
- Vi i Swix Sport er stolte over å få Fadum-Aas på laget til å videreutvikle bransjens beste salgsteam. Han har lang erfaring fra bransjen med svært gode resultater, men også personlige egenskaper vi mener vil være avgjørende for å hjelpe oss til å videreutvikle oss ytterligere – til glede for våre kunder, sier Gina Loven, Chief Commerical Officer i Swix Sport gruppen.


Kommer fra Amer
Fadum-Aas begynte i Amer Sports i 2011. Tidligere har han jobbet for Intrum Justitia, Adidas og NetCom. 
- Jeg gleder meg veldig til å starte hos Swix Sport. Selskapet har noen fantastiske merkevarer med en unik stilling i norske forbrukere sin bevissthet. Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle disse, sier Fadum-Aas.
Fadum-Aas tiltrer i sin nye stilling i August.


Kalender

Annonse