Tendenzer mister Sail Racing

Publisert: 08.05.2018 Forfatter: SPORT
Tendenzer mister Sail Racing
SEILER AVGÅRDE: Tendenzer skal ikke lenger ha ansvaret for Sail Racing i Norge når merkevaren selv tar over ansvaret. ARKIVFOTO: MORTEN DAHL

I mer enn 10 år har Tendenzer AS vært distributør av merkevaren Sail Racing på det norske markedet. I løpet av de seneste årene har Sail Racing International AB tatt beslutning om å suksessivt ta over samtlige distributører på respektive markeder for å øke nærheten til kundene.

Som en følge av dette har de daglige lederne i de ulike selskapene blitt enige med Sail Raicing om at Sail Racing International AB selv tar over ansvaret for det norske markedet med start fra 1. mai i år.
I Norge har det altså vært Tendenzer som har hatt ansvaret for Sail Racing, og daglig leder i selskapet, Lars Olav Kronstad, sier en pressemelding at det «selvsagt er trist at Tendenzer etter mer enn 10 år ikke lenger skal ha Sail Racing-ansvaret i Norge».
- Men vi respekterer deres strategiendring, sier Kronstad videre. Han sier at tapet ikke vil ha noe særlig innvirkning på Tendenzer og at 2018 ligger an til å bli selskapets beste år. Det er Marius Feen som har hatt ansvaret for Sail Racing hos Tendenzer, og han må nå finne seg annet å gjøre når de mister merkevaren.

Fornøyd med Tendenzer
- Det har vært en stor fornøyelse å jobbe sammen med en så profesjonell organisasjon som Tendenzer, men føles spennende at Sail Racing nå kommer nærmere de norske kundene og markedet, sier adm. dir. Joakim Berne i Sail Racing International AB.
Sail Racing har nå rekruttertt Ole Losnedal som agent for Norge. Han kommer sist fra Teko Trading der han har jobbet med merkevarer som Morris, Jacob Cohen m.fl.

Kalender

Annonse