Swix signerer Canadas landslag

Publisert: 14.04.2015 Forfatter: Morten Dahl
Swix signerer Canadas landslag
FEMÅRS-KONTRAKT:De to store canadiske langrennsløperne – Devon Kershaw (t.v.) og Alex Harvey – blir å se i Swix langrennsdress i framtiden. Den norske leverandøren har signert en femårs-kontrakt med det canadiske langrennslandslaget.

Så er det klart: Swix Sport sponser det canadiske langrennslandslaget. Første gang det ble snakket om var på Swix’ utvidete julebord i desember.

- Vårt samarbeid med Swix vil bidra til å heve og utvikle kvaliteten på laget og sporten i Canada, understreker Alex Harvey i en pressemelding. Han er en av to profilerte canadiske utøvere på det canadiske langrennslandslaget som nå blir å se i Swix-bekledning. Den andre  er Devon Kershaw.

Femårs-kontrakt

Swix har signert en femårs-kontrakt med Cross Country Ski de Fond Canada (CCC).
Swix Sport er sammen med Lanctot Ltd. (SWIX distributør i Canada) stolte av å være den offisielle bekledningspartneren til et av verdens mest spennende landslag.
- Dette gir en unik mulighet til å promotere, teste og synliggjøre Swix' kolleksjoner ikke bare i Canada (og USA), men også internasjonalt. I forbindelse med inngåelsen av sponsoratet vil det bli utlyst en designkonkurranse for å komme frem til designet på den offisielle kanadiske racingdressen, heter det i en uttalelse fra Swix. Konkurransen vil bli lansert 13. april 2015.

Utvikle sporten

- Vårt samarbeid med SWIX vil bidra til å heve og utvikle kvaliteten på laget og sporten i Canada. I tillegg er den annonserte 2015/16 racingdress-designkonkurransen en unik mulighet til å gi samarbeidet en skikkelig kickstart, sier Harvey videre.
President i Lanctot Ltd, Diane Lanctôt, forventer at SWIX vil få et betydelig løft i Canada. I tillegg planlegger Swix i samarbeid med CCC og Lanctot Ltd., en egen landslagskolleksjon som vil bli distribuert primært i Canada, men også i andre nøkkelmarkeder som Skandinavia og USA.

Engasjement

Avtalen med Canada er enda en bekreftelse på Swix’ engasjement til langrennsporten internasjonalt.
- Vi har lenge ønsket å få til et samarbeid med det kanadiske laget, og med Alex Harvey i spissen, er vi trygge på at Canada vil gi oss mye norsk og internasjonal synlighet fremover. Kvaliteten på menneskene i laget og deres potensiale, samt deres norske trener, stemmer meget godt med det Swix ser etter i løpere og ledere som skal bruke vår merkevare, sier en stolt sjef i Swix Sport AS, Ulf Bjerknes.
I tillegg til å være en tekstilpartner vil Swix fortsette å støtte laget med teknisk support på smøring, staver etc. gjennom hele sesongen.

Kalender

Annonse