Stormberg best på bærekraft

Publisert: 12.04.2018 Forfatter: SPORT
Stormberg best på bærekraft
BÆREKRAFTIG: Stormberg er fortsatt god på bærekraft.

For femte året på rad er Stormberg på topp 3 over bærekraftige virksomheter i Norge. Sørlandsbedriften er best på bærekraft i kategorien som blant annet omfatter sport.

- Vi er stolte over å bli kåret til en av landets mest bærekraftige virksomheter. For oss i Stormberg er samfunnsengasjement generelt og bærekraft spesielt svært viktig. Vi har et mål om å være blant de de som leder an, og vi jobber vi stadig med å utvikle oss, sier Stormberg-gründer Steinar J. Olsen.

Øker scoren
Stormberg øker scoren til 86 prosent sammenlignet med 77 prosent i 2017. Det var NSB som kapret tittelen «Norges mest bærekraftige selskap 2018». På andre plass kom Flytoget, tett etterfulgt av Stormberg. Flere kjente merkenavn som bl.a. Kiwi, Tesla, Tine og IKEA lå også på topp 10.


Sustainable Brand Index er Nordens største undersøkelse om bærekraft. Kåringen er basert på forbrukernes vurdering av hele 225 norske virksomheter.

Mye sport
I kategorien «Klær og skjønnhet», hvor sport ligger under, gjør flere norske aktører i sportsbransjen det godt. Stormberg er som nevnt på topp, tett fulgt av Bergans på andreplass, mens The Body Shop kaprer tredjeplassen. Andre sportsaktører plasserer seg slik på listen:

Nr. 4: XXL, 5: Fjällräven, 6. Norrøna, 7: G-Sport, 8: Intersport og 15: Sport 1

Kalender

Annonse