Slutter i Skogstad

Publisert: 23.04.2018 Forfatter: Morten Dahl
Slutter i Skogstad
SLUTTER: Mike Emery takker for seg i Skogstad Sport, og går til teknologibransjen.

Mike Emery slutter som salgs, markeds og eksportsjef i Skogstad Sport etter fem år. - Jeg fikk et tilbud som jeg ikke kunne takke nei til, sier han til SPORT.

Mike Emery, opprinnelig fra Cardiff i Wales, kom til Skogstad i september 2013, og ble ansatt som salgs- og eksportansvarlig. Han tok over Markedsavdelingen i 2015 og ledet Skogstad gjennom en rebranding i 2017. Emery har ledet både Skogstad sin suksessfulle nettbutikk siden 2015 og veksten av brandet i UK, Slovakia og Estland.

Nå venter nye utfordringer utenfor bransjen. Han skal bli CEO i et teknologiselskap som heter Youth in Motion (YOIMO) der han skal lede et team på ni ansatte og videreutvikle dette.

- Fantastiske, lærerikt år

- Jeg har hatt noen fantastiske og lærerike år i Skogstad. Dette er en merkevare jeg virkelig har brent og vil brenne for i framtiden også, men da jeg fikk tilbud om denne nye karrieremuligheten kunne jeg ikke takke nei, sier Emery til SPORT.
Han vil imidlertid ikke være helt ferdig med Skogstad, da han har eierinteresser i Skogstad UK, som han vil fortsette å ha selv om han nå går til teknologibransjen. Dette er et datterselskap til Skogstad Sport AS.

Mike Emery kom fra Johann Olav Koss’s Right To Play som Fundraising Director da han ble ansatt i Skogstad for fem år siden.

Kalender

Annonse