Slutter etter 17 år som redaktør

Publisert: 04.05.2018 Forfatter: SPORT
Slutter etter 17 år som redaktør
SLUTTER: Redaktør Morten Dahl slutter som redaktør i SPORT etter 17 år. Han søker nå nye utfordringer.

Etter 17 år som redaktør for SPORT og www.sportsbransjen.no har Morten Dahl valgt å søke andre utfordringer. Han slutter i stillingen i løpet av sommeren.

Morten Dahl kom til daværende Norspo AS i desember 2001, og ble ansatt som redaktør i SPORT. Den gang var ikke nettsatsingen så mye å skryte av, men dette er noe som har utviklet seg mer over tid. Spesielt etter at det ble bestemt at SPORT skulle gå ned fra åtte til to utgaver i året for halvannet år siden, har satsingen på www.sportsbransjen.no vært betydelig. 55-åringen har jobbet både i Norspo AS, Sportsbransjen AS og nå senest Norsk Sportsbransjeforening – det siste halvannet året også med ansvaret for annonsesalget i SPORT og på foreningens webside.

Føles riktig
- Etter 17 år i redaktørstolen har jeg vurdert det dithen at jeg søker nye utfordringer et annet sted. Jeg skal være web-redaktør for en nettportal som er rettet mot industrien, og skal kun jobbe journalistisk. Det var vanskelig etter så lang tid i samme bransje og på samme arbeidssted å bestemme seg når denne nye muligheten kom, men det føles riktig for meg å søke nye utfordringer nå, sier Dahl.
- Det er ikke med lett hjerte jeg nå slutter i sportsbransjen, men etter så lang tid hadde jeg behov for et nytt miljø og nye utfordringer. Da ble valget ikke så vanskelig likevel, sier han videre, og vil takke alle han har hatt et godt forhold til i bransjen gjennom mange år – spesielt kollegene i Norsk Sportsbransjeforening.

Ønsker han lykke til
- Jeg forstår godt at Morten ønsker nye utfordringer i nytt miljø med nye kollegaer. Når han i tillegg får i oppgave å være redaktør og kunne bygge opp en ny nettportal, er jeg veldig glad på hans vegne. For oss i Norsk Sportsbransjeforening, mister vi en god kollega. Morten har utviklet de redaksjonelle plattformene våre på en utmerket måte. Jeg ønsker Morten all mulig lykke til i ny jobb. Vi vil nå starte arbeidet med å finne en person som kan videreutvikle det Morten har bygget opp, sier adm. dir. Trond E. Hansen i Norsk Sportsbransjeforening i en kommentar.

 

Kalender

Annonse