Skistar lanserer eget klesmerke

Publisert: 09.11.2018 Forfatter: Birgitte Skjerven
Skistar lanserer eget klesmerke
SkiStars nye klesmerke EQPE er offisiell klesleverandør til alpin-VM i Åre.

Det svenske Skistarkonsernet, som blant annet eier alpinanleggene i Hemsedal og Trysil, har utviklet sitt eget klesmerke.

EQPE er navnet og konseptet er prisgunstige skiklær tilpasset skandinaviske forhold. Konsernet som også eier og driver alpinanlegget i Åre, har laget en egen EQPE-kolleksjon som vil være den offisielle klesleverandøren til alpin-VM som går i Åre i februar.

- SkiStars målsetting er å tilby barnefamilier en aktiv og sunn fjellferie, og EQPE er et naturlig steg videre. Ambisjonen er å skape holdbare skiklær, både når det gjelder stil og kvalitet, sier Mats Årjes, konsernsjef i SkiStar.
EQPE er laget for skikjøring og utendørsaktiviteter i fjellmiljø, og har et klassisk design. Den første kolleksjonen skiklær består av jakker, undertøy, goggles, strømper, buff og luer for barn, junior og voksne.
- Vi er veldig stolte over at alpin-VM har valgt EQPE som offisiell klesleverandør. Med 700 millioner tv-tittere er det et flott utstillingsvindu for varemerket. Vi er overbevist om at EQPE vil gi oss gode forutsetninger for fortsatt økonomisk vekst, sier Mathias Lindström, markeds- og salgsdirektør i SkiStar.
Det nye klesmerket skal selges i SkiStarshops konseptbutikker i Åre, Sälen, Vemdalen og Hemsedal, samt eksklusivt på SkiStarshop.com og eqpe.ski foreløpig kun med utsendelse til Sverige, Norge og Danmark.


Kalender

Annonse