Polar fortsetter samarbeidet med Ski Classics

Publisert: 26.10.2017 Forfatter: Morten Dahl
Polar fortsetter samarbeidet med Ski Classics
FORTSETTER: Polar og Visma Ski Classics fortsetter samarbeidet.

Polar og Visma Ski Classics fortsetter samarbeidet for ytterligere tre år. Det går fram av en pressemelding.

Polar har vært offisiell partner for langløpssirkuset Visma Ski Classics de siste to sesongene, og nå er partene blitt enige om å forleng avtalen med ytterligere tre sesonger.

STOLT: - Polar er stolt over å få fortsette samarbeidet med Visma Ski Classics, sier Morten Dyrberg, ansvarlig for Polar i Norden. FOTO: MORTEN DAHL
- Stolt
- Polar er stolt over å få kunne fortsette samarbeidet med Visma Ski Classics. Arrangementene passer Polar svært godt, der både topputøvere og de som konkurrerer mot seg selv deltar. Vi ønsker å være en del av utøvernes og aktive menneskers hverdag, uansett hva ambisjonene deres er. Vi ser virkelig fram til en ny spennende sesong med langløpene i Visma Ski Classics, sier Morten Dyrberg, som i tillegg til å være daglig leder for Polar i Norge, også har ansvaret for resten av Norden.

Adm. dir. David Nilsson i Visma Ski Classics sier at han er fornøyd med å kunne fortsette samarbeidet med Polar.

- Nye muligheter
- Polar er ledende innen sitt segment, og sammen kan skape mange nye muligheter for våre utøvere og tilhengere, sier Nilsson.
Polar ble etablert i Finland i 1977, og har vært ledende innen sportsteknologi siden den gang. Selskapet har 1200 ansatte over hele verden, og eier fabrikkene de produserer ved selv. Polar er representert i mer enn 80 land.

Kalender

Annonse