Passer alle uansett aktivitetsnivå

Publisert: 22.03.2019 Forfatter: Annonse
Passer alle uansett aktivitetsnivå
Olaf Tufte i ny t-skjorte fra Active-kolleksjonen. "Tufte Mens Active" er lett, hurtigtørkende og komfortabelt å trene i.

-Vi jobber hele tiden for å forbedre våre produkter og vår produksjon slik at våre kunder kan ta i bruk kvalitetsprodukter som føles godt, sa Per Øyvind Jacobsen, daglig leder i Tufte, under lanseringen av den nye Aktiv-kolleksjonen.

– Når vi nå lanserer vår nye Active-kolleksjon fortsetter vi å strekke oss for å finne de beste løsningene, som både er skånsomme mot huden og som tar vare på omgivelsene våre. Vi opplever at flere og flere av våre kunder setter pris på den den jobben vi gjør for å drive så bærekraftig som mulig, forteller Jacobsen. 

Bærekraftig treningstøy

Alle produktene i den nye Active-kolleksjonen er laget i resirkulert polyester og elastan, er lette, komfortable og myke. Materialene puster godt og transporterer fukt slik at produktene ikke føles klamme selv etter en tung treningsøkt.

Kutter plast

Tufte har lovet seg selv og naturen å begrense bruken av plast og plastfibre i klesproduksjon. Det innebærer å kutte bruk av vanlig polyester og polyester-fleece. Derfor jobber de hardt hver dag for å finne løsninger på hvordan de kan lage de beste produktene av høy kvalitet, uten at det involverer plast eller skaper tilsig av plast til naturen.
– Det er hardt arbeid, men det føles godt – og det gjør også klærne, sier Jacobsen.

Se hele kolleksjonenher

Resirkulert polyester

I Tufte er de på konstant utkikk etter alternative miljøvennlige måter å produsere produkter med samme kvaliteter som vi finner i polyester. Etter å ha lært hvordan polyester-fleece lages av små mikroplastfibre som konstant faller av ved bruk, og dermed forurenser hav og natur, bestemte de seg for at dette ikke er noe de vil være en del av.

– Mange tenker ikke over at ved bruk av polyester bidrar man til at tilsiget av plast fortsetter. Bruken av polyester er vanlig fordi det er billig og har gode materialegenskaper. For oss i Tufte holder ikke det, sier Jacobsen.

I jakten på et bedre alternativ har Tufte landet på resirkulert polyester. Det forårsaker mindre forurensing av luft, vann og jord sammenlignet med bruk av vanlig polyester – og det holder også plastflasker og andre plastobjekter borte fra fyllingen.

– Dette er ikke nødvendigvis det beste alternativet for bestandig, men det er det beste alternativet akkurat nå.


Kalender

Annonse