One Way synlig i Falun

Publisert: 25.02.2015 Forfatter: SPORT
One Way synlig i Falun
HOVEDSPONSOR: ONE WAY Sport er sponsor for Ski-VM i Falun, og er godt synlig på Lugnet Skistadion. FOTO: ONE WAY

Finske ONE WAY Sport er hovedsponsor av Ski-VM i Falun.

Du har ikke unngått å kunne se det: De store gule bannerne med One Way plassert sentralt rundt i de svenske skoger ved Lugnet Skistadion i Falun.

Fnske ONE WAY Sport er nemlig den offisielle leverandør til Ski-VM i Falun, som begynte torsdag 19. februar. ONE WAY leverer ikke bare utstyr til utvalgte løpere og landslag, men også til over 2000 frivillige funksjonærer på stedet. Sponsing av Ski-VM er den største investeringen ONE WAY har gjort av en bestemt begivenhet.

 

Styrket posisjon

Det forventes at dette vil føre til en ytterligere ekspandering i markedet og at posisjonen til ONE WAY styrkes. ONE WAY Sport gjør det sterkt i flere land innen karbon-staver for langrenn i flere land, samt leverandør av funksjonelt tekstil til ulike toppidrettsutøvere og landslag. Sponsorat av idrettsarrangementer er høyeste prioritert som markedsføring av ONE WAY i tillegg til å finne de rette typene for merkevaren. I de olympiske vinterleker i Sotsji ble det totalt 49 medaljer til utøvere med ONE WAY produkter som var den største suksessen i selskapets historie.

 

Nytt nivå

- Sponsing av VM i Falun tar oss igjen til et nytt nivå i å bevisstgjøre folket om ONE WAY, sier administrerende direktør i ONE WAY, Andreas Bennert. I tillegg er ONE WAY hovedsponsor av neste VM som går i Lahti i 2017.

Kalender

Annonse