On Snow med ny dato

Publisert: 12.08.2015 Forfatter: Morten Dahl
On Snow med ny dato
FLYTTES: On Snow 2016 flyttes fra 13. og 14. mars til helgen før 6. til 7. mars – på Vestlia. Årsak: Dobbeltbooking hos Vestlia. FOTO: MORTEN DAHL

On Snow flyttes en helg til 6.mars – i stedet for 13. mars. Årsak: Vestlia har dobbeltbooket hotellet.

On Snow skulle opprinnelig ha gått av stabelen på Vestlia/Geilolia søndag 13. og mandag 14. mars. Men nå viser det seg at hotellet har dobbeltbooket, slik at On Snow må flyttes til søndag 6. og mandag 7. mars. Dette kan være en fordel for enkelte av skileverandørene som også ønsker å være til stedet under World Cup på Kvitfjell helgen 12. til 13. mars.

 

Uproblematisk

- Det er riktig at Vestlia har gjort en dobbeltbooking. Det er dumt, men for oss byr det ikke på noe problem å arrangere On Snow 6. og 7. mars i stedet, sier Ole Petter Bratlie, kommersiell leder i Sportsbransjen AS. Han tar litt av skylden for at Vestlia har foretatt dobbeltbookingen, da Sportsbransjen AS bare hadde reservert – og ikke booket hotellet 13. og 14. mars.

Den nye datoen innebærer at On Snow faller samtidig med avslutningshelgen for vinterferie for Vestlandet. Bratlie håper at ikke dette skaper problemer for butikkene på Vestlandet som ønsker å komme til Geilo denne helgen.

- Får dobbeltbookingen noe å si for samarbeidet med Vestlia?

- I utgangspunktet ikke, men vi er verken gift med Vestlia eller noen andre. Vi er stadig på utkikk etter å finne et best mulig egnet sted for å arrangere On Snow, og det er en kontinuerlig prosess. Om det blir Vestlia eller et annet sted gjenstår å se, svarer Bratlie.

 

Passer bedre for Coop

Annar Lauritzen i Coop, som blir med på lasset til 6. og 7. mars, sier at denne helgen passer bedre for Coop da den opprinnelig oppsatte helgen ville falle svært nær påsken – som er helgen etter.

- Vi trenger å sette ordre hos våre leverandører før påske og det betyr at vår fremdrift blir innsalg 6. til 9. mars. Vi stenger så alle våre ordreportaler søndag 13. mars og kan så bruke uke 11 til å sette ordre hos våre leverandører før søndag 20. mars som er palmesøndag, sier Lauritzen.

 

Kalender

Annonse