Olsen blir arbeidende styreleder

Publisert: 09.04.2018 Forfatter: Morten Dahl
Olsen blir arbeidende styreleder
NY STORMBERG-LEDELSE: Fra venstre Jens Christian Iglebæk, ny daglig leder Hege Nilsen Ekberg, Steinar J. Olsen og Leif Westgård. FOTO: STORMBERG

Stormberg-gründer Steinar J. Olsen gir seg som daglig leder i Stormberg. Han skal ha fokus på bærekraft, inkluderende arbeidsliv og etisk handel som arbeidende styreleder.

Ny daglig leder blir Hege Nilsen Ekberg (37). Hun har tidligere jobbet seks år i Stormberg, blant annet som markedssjef og som salgssjef ecommerce, før hun de siste årene jobbet som salgs- og markedssjef i Trimtex og markeds- og kommunikasjonssjef i LOS. Hun vil ha ansvar for alle Stormbergs salgskanaler, herunder kundesenter, kommunikasjon, markedsføring, ecommerce og visuell kommunikasjon.

20 år
Olsen, som var en av gründerne i selskapet, slutter som daglig leder i Stormbergs 20. driftsår og har lagt bak seg et godt økonomisk år. Selskapet har nå 370 medarbeidere og har mer enn 40 butikker her i landet – pluss en butikk i Sverige. Olsen sier til SPORT at han som arbeidende styreformann nå blant annet skal ha fokus på bærekraft, inkluderende arbeidsliv og etisk handel.

Stormberg vil nå få en ny ledertrio som foruten Nilsen Ekberg vil bestå av Jens Christian Iglebæk (46) og Leif Westgård (47). Iglebæk overtar som daglig leder i Leketoy Stormberg Inter AS. Han har i en årrekke jobbet som logistikksjef i Leketoy Stormberg Inter, og overtar fra i sommer den daglige ledelsen for selskapet som har ansvar for design, produksjon, innkjøp, import, lager, logistikk og økonomifunksjonen.
Westgård overtar som konsernsjef med særlig ansvar for drift av fysiske butikker, HR og opplæring, samt med et overordnet ansvar for den øvrige driften i Stormberg. Han har siden 1998 innehatt en rekke nøkkelfunksjoner i Stormberg, og har de siste årene vært Stormbergs kjedesjef.

Kalender

Annonse