Nytt om navn

Publisert: 23.03.2018 Forfatter: SPORT
Nytt om navn

XXl har fått ny teamport manageer og Mizuno har ansatt ny markedssjef.

Fra Puma til XXL
Like etter nyttår sluttet Jarle Finnestrand (50) som daglig leder i Puma i Norge etter sju år. Nå blir han å finne som teamsport-leder for XXL i Norge. Finnestrand skal dermed fortsatt jobbe mot lagsport, noe han tidligere har gjort både i Nike (i seks år) og i Puma. Mellom disse to jobbene hadde han et lite opphold utenfor bransjen i Fretex.
TIL XXL: Jarle Finnestrand

TIL MIZUNO: Frode Balchen
- Jeg hadde mange svært gode og fine år i Puma, men mot slutten fant jeg ut at burde søke nye utfordringer. Jeg sluttet derfor i Puma like etter nyttår, og hadde ikke noen ny jobb å gå til. Etter en litt lengre ferie, begynte telefonen å ringe, og jeg ble spurt om jeg ville begynne i ny jobb. Da telefonen fra XXL kom, og jeg ble tilbudt stillingen som teamsport mananger i Norge, var svaret enkelt, sier Finnestrand. Han skal dermed være med på å bygge opp XXLs teamsport-satsing i Norge.

Ny markedssjef for Mizuno
Frode Balchen (38) er begynt som ny markedssjef i Mizuno. Sørlendingen blir dermed å finne i det nye store teamet i Kristiansand. Han begynte i stillingen 1. mars i år, og kom da fra stillingen som banksjef I Danske Bank, med ansvaret for Sør-Norge. Balchen har lang fartstid fra orienteringssporten, og var i en periode på åtteår landslagstrener. Han trener fortsatt fire av Norges beste orienteringsløpere.
Balchen, som også har jobbet i DNB, er utdannet siviløkonom fra BI, og bor i Kristiansand med kone og to barn. På fritiden er han opptatt av orientering og idrett generelt.

 

Kalender

Annonse