Nytt bindingssysstem fra Rottefella

Publisert: 28.09.2018 Forfatter: Birgitte Skjerven
Nytt bindingssysstem fra Rottefella
Ett bindingssystem som passer alle ski. Fra neste uke vil MOVE Switch være tilgjengelig i butikken og vil koste fra 1499 kr. Foto: Rottefella.

I jakten på skikkelig feste og glid, mener Rottefella at de har funnet løsningen. Det nye bindingssystemet MOVE gjør det nemlig mulig å justere feste og glid underveis på skituren, uten å ta av deg skiene.

Det nye fleksible bindingssystemet gir deg muligheten til enkelt å flytte bindingen bakover for bedre glid og forover for bedre feste, etter hvert som forholdene og løypen endrer seg. Justeringen gjør du ved å vri den røde bryteren med eller mot klokken, for å flytte bindingen forover eller bakover på skien.


-Bindingen kan flyttes mens du fortsatt har skiene på beina, både mens du står stille og i fart, sier Torstein Myklebostad, administrerende direktør i Rottefella.

Tilgjengelig for alle skimerker

MOVE Switch er nå tilgjengelig for alle, og er lovet å fungere like godt enten du vil ha felleski eller smøreski. Rottefella har utviklet forskjellige typer av systemet slik at det skal passe til alle monteringsplater, til alle ski fra de ulike produsentene.

- Med vårt nye bindingssystem har vi lyst til å tro at vi har flyttet grensen for hva som er mulig med ski på beina, sier Myklebostad.

Kalender

Annonse