Ny klessponsor for hopplandslaget

Publisert: 15.11.2018
Ny klessponsor for hopplandslaget
Denne uken ble sponsoravtalen mellom NSF hopp og Icepeak presentert i Oslo.

Den finske klesprodusenten Icepeak er ny klessponsor for de norske hopperne. Avtalen omfatter klær til både kvinne- og herrelandslaget i tillegg til toppidrettssatsingslaget.

 - Det norske hopplandslaget er best i verden. Vi er veldig glad for at Norge har valgt Icepeak som sin offisielle klespartner. Samarbeidet med et internasjonalt anerkjent landslag øker Icepeaks synlighet i et globalt marked. Vi er ekstremt stolt over at våre kolleksjoner møter kravene til et mesterlag i en så ekstrem vinteridrett som skihopping, sier brand manager i Icepeak, Panu Suominen. 

 

Blir med til Beijing

 Avtalen har en varighet på fire år. Det betyr at Icepeak blir med de norske hopperne til etter vinter-OL i Beijing. 
 - Vi er svært stolte over at en finsk klesprodusent som Icepeak ønsker å være en samarbeidspartner fram til Beijing-OL. Norsk hoppsport har siden 2001 tatt store steg i retning av visjonen vår “Vi vil være verdens viktigste hoppnasjon”.  Dette har vi klart som følge av en fantastisk innsats fra våre flotte Ildsjeler og frivillige, nysgjerrighet kombinert med kompetanseutvikling hos de som er så heldig at de kan få lønn for å jobbe med skihopping, og ikke minst motiverte og hardtarbeidende utøvere, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen.

 

Damene mot toppen

Landslagssjefene Christian Meyer og Alexander Stöckl gleder seg til VM-sesongen. 
 - Vi går inn i VM-sesongen med en solid sommerperiode i bagasjen. Vi har tre jenter som alle har vist potensial til topp 5-nivå. Det har ikke skjedd tidligere i ressursperioden. Denne sesongen er veldig spesiell for oss med høydepunkter som Seefeld-VM, RAW AIR, Lillehammer-trippelen og den nye turneringen i Russland. Vi har 11 storbakkerenn mot to i fjor, og vi har 27 verdenscuprenn mot 16 i fjor.
Det vil være en annen idrett vi blir vitne til i år, og dette har vi sett fram til lenge. Maren Lundby er en flott læremester. Vi ser at Anna Odine Strøm og Silje Opseth nærmer seg toppen, men vet samtidig at vi mangler den fjerde og siste brikken for å kunne kjempe om seieren i lagkonkurranser. Vi jobber dedikert med jobben for å bli verdens fremste kvinnelige hoppnasjon, sier kvinnelandslagssjef Meyer. 

 - Vi gleder oss til å komme i gang etter en lang og intens sommer med trening og testing. Vi ser allerede fram til å vise fram den nye kleskolleksjonen på seierspallen. Vi har jobbet hardt med hele laget for å kunne kjempe om gode plasseringer allerede fra start i Wisla. Det er mange høydepunkter å se fram til denne sesongen. Det største målet er å kjempe om seieren i turneringer. Det unge laget er ikke lenger så ungt, og flere utøvere har nå erfaring som kreves når de får sjansen til å kjempe om seier. Vi har mange utøvere som har vist potensial de siste årene, og vi er trygge på at vi kan kjempe i toppen i hoppuka og RAW AIR. Ski-VM i Seefeld har også høy prioritet. Det samme har nasjonscupen. Jeg gleder meg til å gi alt for at våre utøvere skal lykkes, sier hoppguttas trener Alexander Stöckl. 


Kalender

Annonse