Ny Head of Nordics for Amer Sports

Publisert: 07.01.2020 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Ny Head of Nordics for Amer Sports

Norske Peter von der Fehr tiltrer som Head of Nordics etter omfattende endringer i salgsorganisasjonen. Offisiell tiltredelse skjer i forbindelse med at Amer Sports flytter fra Sandvika til nye lokaler på SNØ i Lørenskog.

Hva lokket deg til Amer Sports?

- Jeg kom inn i sportsbransjen for om lag ett år siden etter mange år i dagligvare, der jeg hadde flere ulike roller i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Jeg er nok over gjennomsnittlig interessert i sport og var derfor aldri i tvil når det åpnet seg en mulighet hos Amer Sports. Jeg føler meg utrolig heldig som får lov til å omgås med så mange fantastisk dyktige kollegaer og kunder hver dag, og ikke minst det at jeg får kombinere min lidenskap for sport med jobb i et selskap som besitter noen av verdens ledende sportsmerker. Det er ingen tvil om at vi har store ambisjoner for fremtiden, det skjer utrolig mye spennende med merkevarene våre, og vi har ansatte som holder et høyt nivå og som brenner for det vi driver med. 

Hvorfor flytter dere fra Sandvika til Lørenskog?

- Fra 13 januar er vi på plass i helt nye lokaler på SNØ. Vi ønsker kontor og showrooms i et miljø som inspirerer og engasjerer våre ansatte, kunder og forbrukere. Da ble SNØ et naturlig valg. Her vil vi ha rikelig med plass til å bedre kunne presentere og teste produktene våre på en av verdens største og råeste helårsarenaer for skiopplevelser, samtidig som vi vil ha fantastiske grøntområder rett utenfor døra. 

Butikksjef for Atomic Pro Center, Herman OttesenSamtidig som at SNØ åpner dørene og vi flytter kontor og showrooms, ser vi frem til å åpne Atomic Pro Center i samme bygg. Vi satser tungt med Atomic i Norge. Mange forbrukere, spesielt innen racing, reiser i dag til Sentral-Europa for å tilpasse og kjøpe utstyr. Nå ønsker vi å tilby produktene og servicenivået som denne målgruppen etterspør også i Norge. Plasseringen av Pro Centeret gir dessuten mulighet for umiddelbar testing av utstyret på snø året rundt. 

Kalender

Annonse