Norspomessen: Husk early bird-frist 4. april

Publisert: 21.03.2018 Forfatter: Morten Dahl
Norspomessen: Husk early bird-frist 4. april
EARLY BIRD: Pr. 21. mars er det 24 påmeldte utstillere til Norspomessen i juni. De får alle early bird-rabatt. Denne rabatten er det mulig å få fram til 4. april. FOTO: SPORT

- Melder man seg på Norspomessen i juni før 4. april, er det flere tusen kroner å spare i leiekostnader. Det sier Ole Petter Bratlie, som er ansvarlig for Norspomessen.

Det er knyttet stor spenning til årets sommer Norspomesse. For første gang er messen flyttet til juni, og ikke i august som tidligere. Dette har styret i Norspo AS bestemt, i tråd med den internasjonale utviklingen man ser på andre messer.

En bransje i endring
- Verden er i endring, og da må også norsk sportsbransje endre seg. Vi er nødt til å forandre oss slik verden gjør det, sier Ole Petter Bratlie. Norspomessen 24. og 25. juni skal være det mest rasjonelle og kostnadseffektive stedet for både salg og kjøp av sportsutstyr i bransjen. Dette oppnås best ved at alle parter i bransjen bruker messen.
-Bred oppslutning blant utstillerne gjør også at flere butikker bruker messen slik den et tenkt å brukes. Pr 21. mars er det 24 påmeldte utstillere. Det betyr at vi er i god rute for å oppnå omtrent det samme antall utstillere som i august i fjor, sier Bratlie.

PENGER Å SPARE: Det kan være flere tusen kroner å spare ved å melde seg på Norspomessen i juni før 4. april. FOTO: SPORT

Penger å spare
- Etter 4. april, som er onsdag rett etter påske, øker prisene. For en leverandør med 40 kvadratmeter stand er det mulig å spare 15.000 til 20.000 kroner ved å melde seg på før 4. april framfor å vente til siste påmeldingsdag 9. mai, sier Bratlie videre. Han forteller at man har gått inn for en early bird-rabatt fordi det er nytt for hele bransjen at Norspomessen arrangeres i juni – og ikke i august som tidligere. Man ønsker at så mange utstillere som mulig skal delta og da er det med ny dato naturlig å lokke med early bird-tilbud.
Neste frist for påmelding er satt til 26. april. Da blir det ordinær messepris. For etternølere etter denne fristen øker prisen ytterligere fram mot endelig påmeldingsfrist 9. mai.

Les mer om Norspomessen og hvilke utstillere som allerede har meldt seg på her: http://www.sportsbransjen.no/no/messer/norspomessen/om-messen

Kalender

Annonse