Norrøna blir turoperatør

Publisert: 15.01.2020 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Norrøna blir turoperatør

Norrøna og Hvitserk of Norway har gått sammen og dannet selskapet Norrøna Hvitserk Adventure. -Vi ser frem til å kunne organiserer unike turer i Norge for våre brukere fra hele verden, i tillegg til å kle de opp, sier Jørgen Jørgensen, fjerde generasjon eier og leder i Norrøna.

Hvitserk har over 40 års erfaring med å ta med seg mennesker på tur over hele verden. De har fulgt i Nansens fotspor over Grønland, men for mange er de mest kjent for gruppeturene sine til Kilimanjaro, Peru og Vietnam.

Norske reisemål

I 2017 etablerte Hvitserk et eget selskap for sine nasjonale reisemål, Hvitserk of Norway. Det er dette selskapet Norrøna nå blir majoritetsaksjonær i.

«Vi er glade og stolte over å få utvikle norsk reiseliv sammen med Norrøna, som deler vår begeistring for naturopplevelser og miljø» skriver Marit Vidnes, daglig leder og medeier, Hvitserk of Norway i en melding fra selskapet.
Selskapet vil fortsette å arrangere turer med variert opplegg og vanskelighetsgrad, slik Hvitserk of Norway har drevet i flere år allerede.

Satser på opplevelser

Norrøna har vært med på eiersiden i Hvitserk of Norway i noen år allerede, så at de nå blir hovedeier er en naturlig utvikling for selskapet, foreller Vidnes som ser mange synergier mellom selskapene og gleder seg til veien videre.

Jørgen Jørgensen mener tiden er inne for å gjøre enda mer for Norrønas visjon; Velkommen til naturen. Derfor kjøper han nå opp til mer enn 50 prosent av Hvitserk of Norway og endrer navnet til Norrøna Hvitserk Adventure.
Dette nye selskapet blir fundamentet for selskapets videre satsing på opplevelser.

“Dette er begynnelsen på en veldig spennende reise for Norrøna innen opplevelser. Det er et viktig skritt i den videre utviklingen av Hvitserk of Norway, heretter Norrøna Hvitserk Adventure, mot å bli den ledende reiselivsleverandøren av unike friluftsliv opplevelser for små grupper” sier Jørgen Jørgensen.

Hvitserk of Norway på tur i Lofoten

Kalender

Annonse