MX Sport overlapper enda mer på Norspomessen

Publisert: 26.10.2017 Forfatter: Morten Dahl
MX Sport overlapper enda mer på Norspomessen
OVERLAPPER: MX Sport overlapper for første gang to dager – og ikke bare en dag – på Norspomessen i januar. FOTO: MORTEN DAHL

For første gang overlapper MX Sport sin messe med Norspomessen over to dager – ikke bare en som tidligere.

21. og 22. januar er det igjen klart for Norspomessen på X Meeting Point på Hellerudsletta. Ifølge Ole Petter Bratlie er det mye som tyder på at antall utstillere blir like mange som forrige vintermesse.

100 utstillere
- Påmeldingene ligger litt foran skjema sammenliknet med fjoråret, så vi har et godt håp om 100 utstillere også denne gang, sier Bratlie.
Nytt av året er altså at MX Sport starter sin messe på lørdag – og ikke på fredag som tidligere. Det betyr at de har messe lørdag, søndag og mandag – de to siste dagene sammen med Norspomessen.
- Det er et gledelig å se at vi kan samarbeide enda bedre med kjedene og at MX Sport ser nytten av å ha messe samtidig med oss, sier Bratlie videre. Han tror endringen kan være med på å løfte Norspomessen ytterligere og kanskje sørge for at besøkende sprer seg likt over de to dagene Norspomessen varer.
«NYTT» MESSESTED: 21. OG 22. januar 2018 er det igjen klart for Norspomesse vinter. Som vanlig finner den sted på Hellerudsletta der messesenteret nå heter X Meeting Point. FOTO: X MEETING POINT


Skileverandører
Som under vintermessen i 2016, blir det også denne gang en egen skiavdeling med flere av skileverandørene til stedet.
For å øke både antall utstillere og besøkende har Norspo AS henvendt seg til det svenske markedet gjennom annonsering i Sportfack.
- Vi vet at noen svenske utstillere og besøkende kommer til Norspomessen, men om dette skyldes vårt framstøt vet vi ikke, sier Ole Petter Bratlie avslutningsvis.

Kalender

Annonse