Jørgen Jørgensen årets retailleder

Publisert: 26.09.2018
Jørgen Jørgensen årets retailleder
Eier og daglig leder av Norrøna, Jørgen Jørgen ble kåret til "Årets Retail-leder" under Virkes Handelskonferanse. Han mottok prisen sammen med markedsdirektør Martin Lien (midten) og viseadministrerende direktør Espen F. Engelstad (t.h.). Foto: Virke.

Jørgen Jørgensen, eier og daglig leder av Norrøna, ble tildelt prisen som årets "Retail-leder" på onsdag, under Virkes Handleskonferanse.

Juryen mener han står i en særstilling når det gjelder utvikling og drift i en bransje preget av vekst, men også stor konkurranse.
- Takk til alle de fantastiske medarbeiderne i Norrøna! Det er de som er grunnen til at vi er her i dag, sa en stolt og fornøyd Jørgen Jørgensen, fra scenen. 

- Jørgensen har skapt en sterk merkevare som får oppmerksomhet langt utover Norges grenser. Han har tatt grep og styrt distribusjonen på en måte som gir merverdi til merkevaren. Samtidig har Norrøna levert stabil vekst og lønnsomheten er blant bransjens beste, forteller direktør for Virke faghandel, Bror William Stende.
Juryen har også lagt vekt på at Jørgensen er innovativ, nysgjerrig og nyskapende og forstår at forretningsmodellen stadig må utvikles og endres for å lykkes i en tid med store og raske endringer i varehandelen.
Juryen for Årets Retailleder har bestått av Grete Lekven, Sverre Flåskjær, Erik Fagerlid, Anders Askevold, Ole Martin Evensmo og Frode Finsrud.


Kalender

Annonse