Innflyttingsklart om ett år

Publisert: 03.12.2018
Innflyttingsklart om ett år
Slik ser Holtefjell Eiendom for seg Hagaløkkveien 13 i Asker etter totalrenovering for hovedleietaker Bergans Fritid AS. Illustrasjon DRMA

Om et halvt år starter totalrenoveringen av det 5600 kvadratmeter store kontorbygget i Hagaløkkveien i Asker. Bygget skal bli Bergans’ nye hovedkontor.

Om litt over ett år vil dermed 100 ansatte ved Bergans kontorer i Hokksund, kunne flytte inn i nyrenoverte kontorlokaler i Asker sentrum.

Perfekt lokalisering


– Vi valgte Asker sentrum fordi vi mener det er den perfekte lokaliseringen for oss, med nærhet til både naturen og hovedstaden. Asker er et sentralt knutepunkt for kollektivtransport og vi kommer nærmere våre egne fagmiljøer, som er positivt med tanke på rekruttering og utvikling. Vi gleder oss veldig til å ta i bruk alle mulighetene Asker gir. Både de fantastiske turområdene og det mangfoldige og levende sentrumet. Det at Asker kommune har et nært forhold til Asker Turlag passer oss også veldig godt. Alle våre ansatte kurses i å bli ambassadører for DNT, og målet er også å bli gode ambassadører for Asker og den nye storkommunen, sier administrerende direktør i Bergans, Jan Tore Jensen.
– Det er 47 minutter med tog til Gardermoen, 20 minutter til Oslo og 30 minutter til Hokksund, så både kunder og de fleste ansatte vil få en kortere og mer miljøvennlig reise til og fra vårt nye hovedkontor. I tillegg får vi jo topp moderne, miljøvennlige og mer effektive lokaler med flotte nærområder, forteller Jensen som legger til at bygget vil bli veldig synlig for både togreisende og bilister etter relokaliseringen.

Ønskes hjertelig velkommen


Og ordfører i Asker, Lene Conradi, er naturlig nok strålende fornøyd med å få Bergans til kommunen.
– Ja, det er veldig spennende å få et slik selskap til bygda. Dette er en etablering som vil gi mange positive synergieffekter. Bergans representerer nemlig mange av de samme verdiene som oss; blant annet friluftsliv og bærekraft. I tillegg har vi fått et klart inntrykk av at selskapet vil ta en aktiv rolle i lokalsamfunnet og involvere seg innen folkehelse og turaktiviteter. Så dette er et flott supplement til næringslivet i kommunen i tillegg til at det betyr mange kjærkomne nye arbeidsplasser, sier Conradi.

Kalender

Annonse