Helly Hansen med ISPO-gull for skalljakke

Publisert: 22.01.2020 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Helly Hansen med ISPO-gull for skalljakke

Elevation Infinity Shell Jacket vant gull under ISPO Award med sin nye vanntette og pustende membran,

ISPO Award anerkjenner produkter som har vist fremragende innovasjon, funksjon og design. 42 dommere fra 13 land og tre forskjellige kontinenter kåret Helly Hansens Elevation Infinity Shell Jacket til det beste produktet i klassen «hardshell jackets», i avdelingen for vintersport under ISPO Award.

Elevation Infinity Shell Jacket er laget med LIFA Infinity Pro membran, et produkt basert på Helly Hansens LIFA® teknologien som gjør plagget vannavstøtende uten bruk av kjemikalier.

LIFA Infinity™ membranen blir laget uten bruk av løsemidler. Den mikroporøse strukturen sørger for pustende effekt, og når denne membranen kombineres med et ytterlag av 100 % LIFA® fiber, skal det holde brukeren både tørr og komfortabel under skikjøring. 

Ny standard

-Vi er stolte over at vårt bidrag til ny vanntett og pustende klesteknologi laget på en ansvarlig måte, har vunnet en pris, som anerkjenner de beste i bransjen, sier teknisk ekspert i Helly Hansens avdeling for produktutvikling, Issam Yousef.

Ekstra sikkerhet med LifePocket+-lomme
Helly Hansen Elevation Infinity Shell Jacket blir farget på en måte som ikke forårsaker miljøskadelig spillvann. Prosessen sørger også for at stoffet holder seg friskt, slik at du kan bruke jakken dag etter dag.

Skalljakken er også utstyrt med Helly Hansens lett synlige farge på hettekanten for ekstra sikkerhet. Den har også en Life Pocket+™, som beskytter mobilbatteriet ditt mot kulde.

-Designteamet og jeg er utrolig glade over å ha blitt tildelt gull for Elevation Infinity Shell Jacket av ISPO Award. Denne prisen er et resultat av at et stort lag med kreative sjeler har jobbet beinhardt for å utvikle en banebrytende teknologi, sier skidirektør hos Helly Hansen, Philip Tavell.

Elevation Infinity Shell Jacket er en del av Helly Hansens UULR-kolleksjon for frikjørere. Den vil bli tilgjengelig i butikker og online høsten 2020.

Kalender

Annonse