Fischer tar over One Way

Publisert: 06.06.2018 Forfatter: Morten Dahl
Fischer tar over One Way
OVERTAR: Fischer tar over den konkursrammede finske merkevaren One Way.

Fischer har tatt over ansvaret for å markedsføre og selge One Way, etter at det finske selskapet tidligere i år gikk konkurs.

Det er Fischer som opplyser dette i en pressemelding. Det går fram av pressemeldingen at østerrikerne ikke direkte kjøper opp merkevaren og selskapet One Way, men at Fischer får ansvaret for å markedsføre og selge One Ways produkter ut mot sluttbruker. Onw Way ble etablert i Finland i 2004 og utviklet seg til å bli en verdensomspennende merkevare innen langrenn. Produktporteføljen besto blant annet av staver, goggles, tekstiler og annet tilbehør. De lagde også noen langrennsski.

Langrenns- og alpin-staver
I prosessen med avviklingen av selskapet etter konkursen ved nyttårstider, har Fischer nå altså fått rettighetene til merkevaren og patentrettighetene. Overtakelsen innebærer også at man kan utvikle og selge merkevaren som man vil.
- Vi holder nå på å reorganisere og integrere merkevaren One Way inn i Fischer-gruppen. Vårt målt er å utvikle One Way til å bli en ledende leverandør av langrenns- og alpinstaver. Men merkevaren har også et potensiale på tekstiler og tilbehør, spesielt i det skandinaviske markedet, sier Fischers administrerende direktør, Franz Föttinger.

Kalender

Annonse