Fantastisk suksess!

Publisert: 21.03.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Fantastisk suksess!
– Positive folk og god stemning bidro til at det ble fine dager for både besøkende og utstillere, oppsummerer Ole Petter Bratlie, kommersiell leder i Norsk sportsbransjeforening.

– I år hadde vi den høyeste oppslutningen vi har hatt noen gang, sier Ole Petter Bratlie, On Snow-general og Norsk sportsbransjeforenings kommersielle leder.

17. til 18. mars fant over 300 registrerte besøkende veien til Vestlia og Geilo. Det ble to innholdsrike dager der innkjøpere og butikkansatte testet neste års modeller av langrennsski, alpinski, staver, støvler, bindinger, briller og hjelmer.

Ikke dårlig vær

Natt til søndagen lavet det ned, men Ski Geilo fikk preppet plassen mellom hotellet og anlegget slik at alle 32 utstillerne fikk satt opp sine stands og arrangementet kunne gå som planlagt. I år var det hele 23 utstillere på alpint og 9 på langrenn.
Nytt av året var mulighet for også å teste langrennsutstyr. Ni leverandører stilte opp og hadde med seg et bredt utvalg langrennsski, skisko, staver og skismøring. Det var ikke prima forhold i langrennsløypene på søndagen, men til gjengjeld ble mandagen fantastisk. Bratlie fikk mange positive tilbakemeldinger fra både besøkende og utstillere underveis i arrangementet på at langrenn var kommet inn som en del av ON SNOW arrangementet.

Godt samarbeid

–Vestlia er en kjempefin arena for On Snow. Vi har vært her i mange år på rad og det gode samarbeidet med hotellet og Ski Geilo, gjør den praktiske gjennomføringen enkel, sier Bratlie.
Årets On Snow bøy på all slags vær. På søndagen var det snøvær og pudder i bakken, mandag var det sol og rene påskestemningen. Med andre ord perfekt for å teste under alle forhold.
Store snømengder gjorde at NM i alpint for butikkansatte ble flyttet fra søndagen til mandagen. Dermed ble rennet avviklet i strålende sol i trygge fine forhold og premieutdelingen ble en fin avslutning på arrangementet.

Hardvaremesser

I år hadde både Coop og Stadion sin hardvaremesse samtidig med ON SNOW, inne på Vestlia Hotell.
Ole Petter Bratlie opplevde dette som en super løsning, fordi det ga flere mulighet til å kunne delta.

Mye snø, topp stemning.

Mye sol, fantastiske forhold.

 


Kalender

Annonse