Endelig klart for Foot Locker i Oslo

Publisert: 28.11.2017 Forfatter: Morten Dahl
Endelig klart for Foot Locker i Oslo
ÅPNER SNART: Arbeidere er i ferd med å legge siste hånd på den nye Foot Locker-butikken i Karl Johans gate i Oslo.

Så er det endelig klart: Foot Locker åpner sin første butikk i Norge. SPORT meldte om at de skulle åpne i Oslo allerede for to år siden.

Foot Lockers første butikk blir å finne på Karl Johan i Oslo. Nærmere bestemt i Karl Johans gate 5.

Sneakerstrenden ser aldri til å forlate trendbildet, og i Oslo finnes det allerede en rekke butikker som selger sneakers. Nå er altså turen kommet til Foot Locker. Butikkenes deres er å finne i alle storbyer, og er spesielt godt etablert i USA og i Europa. Butikken fører noen av verdens mest ledende skomerker, som Adidas, New Balance, Nike og Puma. 

Åpner snart
Det er motenettstedet som Melk & Honning som skriver at kjeden er på vei til Oslo. Nettstedet har blant annet tatt bilde av at butikken har satt opp fire treplater, som er dekket av reklame for at kjeden er på vei inn, i et rektangel utenfor inngangen. Butikken skal etter planen åpne på fredag.

Først i SPORT
Foot Locker har vært på jakt etter egnede lokaler i Norge en god stund. Allerede i 2015 ble Europa-sjef for kjeden, Lewis Kimble, intervjuet om saken, og han sa den gang at de så etter egnede lokaler. Han la til at det ikke ville ta så lang tid før Foot Locker ville etablere seg i Oslo. Det skulle gå to år før så skjer.

Kalender

Annonse