Diadora kler opp damelandslaget i sykling

Publisert: 25.02.2015 Forfatter: ROLF BACKSÆThER
Diadora kler opp damelandslaget i sykling
KLER OPP SYKKELJENTER: Diadora-ansvarlig Terje Wold (t.v.) hos Wenaas Nordic og generalsekretær Bjørn Sæthre i Norges Cycleforbund sammen med landslagsjentene. FOTO: ROLF BACKSÆTHER

Norges Cycleforbund (NCF) med ny landslagsdrakt og utvidet satsing på jentene.

Kvinnenes nye landslagstrener Carl Erik Pedersen, sammen med Bjørn Sætre, generalsekretær i NCF og Thorleif Wold fra Diadora og Wenaas og resten av landslagsledelsen, viste tirsdag, sammen med et knippe av Norges beste kvinnelige syklister, frem de helt nye landslagsdraktene. Sætre forteller at avtalen med Wenaas Nordic og Diadora kom på plass i juni i fjor og gjelder for tre pluss to år.

Før VM i Bergen

 – Vi fikk muligheten og tok sjansen på å satse på Landslaget og NCF, kun noen måneder før avgjørelsen om VM i Bergen 2016 kom på plass, forteller en tydelig fornøyd Toto Wold.
- Det har vært en omfattende jobb med å få alle produktene perfekte, men nå ser vi endelig produktene på utøverne, og de ser bra ut, fortsetter han.

Diadora også til herrene og andre sykkelgrener

Det er mange ulike utøvergrener; landevei, terreng, BMX, Cyclocross, Downhill med mer, så behovene er ulike ønsker og behov forteller Wold videre.
– Vi og Diadora har strukket oss i det lengste for at alle skal få det beste markedet kan oppdrive, sier Wold.
- Diadora og Wenaas leverer all bekledning til samtlige utøvere og også til funksjonærer, så det er snakk om mange plagg. Også hansker, skoovertrekk, bagger med mer er med i avtalen, så det har vært et omfattende, men konstruktivt arbeid i sammen med Diadora og Toto Wold, å finne de absolutt beste løsningene og kvalitetene for utøverne, forteller Sætre.

 

Kalender

Annonse