Decathlon tilbake i USA

Publisert: 09.04.2018 Forfatter: Morten Dahl
Decathlon tilbake i USA
TILBAKE I USA: Decathlon er tilbake på det amerikanske markedet igjen – denne gang først med en butikk i Market Street i San Francisco.

Verdens største sportskjede, franske Decathlon, er igjen klar for det amerikanske markedet. Kjeden har etablert sin første USA-butikk i San Fransisco. Det er 12 år siden kjeden trakk seg ut av det amerikanske markedet.

Decathlon hadde en håndfull butikker i Boston-området fra 1999 til 2006. Nå satser kjeden igjen på det amerikanske markedet, og har etablert sin første USA-butikk i San Francisco, nærmere bestemt på Market Street.

39 land
Decathlon, som ble etablert i franske Lille i 1976, er i dag verdens største sportskjede med 1100 varehus i 39 ulike land. Markedene inkluderer blant annet Kina, India og Sør-Afrika i tillegg til vestlige markeder i Europa. Og nå altså også USA. Sist gang Decathlon var inne i USA var det i Boston-området, men kjeden fikk det ikke helt til, og de tøffe tidene som rådet i forkant av finanskrisen i USA mellom 2005 og 2010 førte til at kjeden trakk seg helt ut av markedet.

Kalender

Annonse