Dæhlie til topps med ny kolleksjon

Publisert: 24.01.2020 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Dæhlie til topps med ny kolleksjon
GULLVINNER. Signaturkolleksjonen Raw 4.0 slippes til høsten, men den har allerede vunnet sitt første gull.

Dæhlie Sportswear vant gull i ISPO Awards for sin langrenns kolleksjon for kvinner, Raw 4.0.

Signaturkolleksjonen slippes først til høsten, men den har allerede vunnet sitt første gull. Jacket Raw 4.0 og Pants Raw 4.0 for kvinner gikk til topps i ISPO Awards i kategorien Nordic Apparel denne uken.

Innovasjon i høysetet 

RAW 4.0. Jakken er i 3-lags softshell med mulighet for å ta av både hette og innervest. Under ermene og på ryggen er det lagt inn felter med elastisk ullmiks for å sørge for god varme, fleksibilitet og bevegelsesfrihet. I tillegg har både buksen og jakken en pustende membran som gjør at plaggene transporterer fuktighet. Innervesten og buksen har patentert og RDS sertifisert Thindown® padding, som skal isolere og varme bedre enn vanlig dun.

 ” Med fokus på funksjon, passform og materialvalg mener vi at vi har utviklet det ultimate skisettet for optimal prestasjon i kalde forhold. Vi liker å tro at settet både er tøft og elegant - med andre ord, RAW”, sier Mona Hommersand, designer hos Dæhlie Sportswear

Charles Ross, Specialist Performance Sportswear Design, uttalte følgende om Dæhlie-produktet på vegne av juryen for vintersportsegmentet i kategorien Nordic Apparel:
” Kategorien med sterkest konkurranse! Designet for ytelse, med originale materialkombinasjoner og design. Utmerket resultat, med lekkert utseende og mulighet for ulike tilpasninger etter ulike behov og omgivelser.”

Kalender

Annonse